Haberler

Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Millet İttifakı sahaya iniyor, anket yapıp vatandaşa soracaklar

Güncelleme:

Millet İttifakı liderleri her fırsatta erken seçim istediklerini beyan ederken, 2022 yılını da bu yönde bir çalışma ile karşılıyor. İttifak partilerinin oy alamadığı illerde özel çalışma başlatan liderler, anket yaparak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak kimi göstermesi gerektiğini halka soracak.

CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi bu yıl bölgesel anketlerle halkın nabzını tutacak. Öncelik oy alınamayan ve milletvekili çıkarılamayan illere verilecek. Bu kapsamda Doğu ve Güneydoğu illerinde de özel bir çalışma yapılacak. Anket dışında o illerde görevli genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin hazırladığı raporlar da genel merkezlerde değerlendirilecek.

ADAYLIK İÇİN ANKET YAPILACAK

Cumhurbaşkanı adaylığı için öne çıkacak isimler ankette seçmene sorulacak. Sonuçlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sunulacak. Akşener, illerde yapılacak anket sonuçlarına göre karar alınmasından yana.

GENÇ NÜFUS ÖZEL "BEKLENTİ ANKETİ"

TRT Haber'in haberine göre ilk kez oy kullanacak olanlar ve üniversite öğrencileri gibi toplumun en genç nüfusu için de beklentiler anketi düzenlenecek. Halkın parlamenter sisteme bakış açısı anketlerle değerlendirilecek.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

sadece kadir:

bunlar daha kendi araların kim aday onu bile hazırlayamamışlar, nasıl kimi aday gösterelim daha belli değil birde çıkıp biz ülkeyi yöneteceğiz diyorlar. siz önce kendi aranızda bir adayın kim olduğu konusunda çalışma yapın.. son dakika sınava çalışan öğrenci gibi davranırsanız daha çok kaybedersiniz..

14
21
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Sade Kadir... Herkesin beyin senin gibi çalışmıyor ne yapsınlar. Keşke önceden sana sorsalardı..

yanıt2
yanıt7
OKUR:

ankette şehit yakınına küfür edenler hakkında ve pkk nın yasal destekçisi hdp hkkında ne düşünüyorsunuz sorusuda sorulacakmı?

13
17
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Mansur Yavaş dışında belirleyecekleri aday seçimi bile kaybettirebilir. CHP nin bu adam öğütme makinesi gibi çalışması artık milleti bıktırdı. Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 10 yıl önce CHP nin başına geçmeli dedik ama halkı dinlemediler kaybettiler. CHP artık halkın partisi gibi davranmaya başlamalı artık halkına bir kez olsun kulak vermeli bu onun halkına olan borcudur bu borcu ödemeli artık. Kendi kulislerindeki oyunları bozmalı. Kuliscilik değil halkçılık yapmalı artık.

14
4
yanıtYanıtla
OKUR:

bi eskişehirli olarak yazıyorum,cadde ve sokaklarımız çöpten çukurdan geçilmiyor,alt yapı deseniz hak getire,iki üç tane geniş bulvarcığımız vardı onlarında tam ortasından tranvay geçirilince araçlar durma noktasına geldi,hele bu caddelerde su veya çöp toplama kamyonlarına denk gelirseniz vay halinize,,kısaca eskişehir tam bir koca köy,,makyajlanmış resimler aldatmasın sizi buraya gelin ve gözlerinizle rezaleti görün,,

yanıt6
yanıt0
albatros :

hala neyi düşünüyorlar anlamıyorum? sokaktaki çocuğa sorsan söyler. eğer bu millet ittifakı Mansur Yavaştan başkasını aday gösterirse ağır zeka özürlüdür!

11
6
yanıtYanıtla
muro:

o kadar parti birara gelirse olacagi bu.

7
6
yanıtYanıtla
Barbaros:

Kanka sizde suriyelilerden Katar’dan Amerika’dan yardım alın onlar sizi sever

yanıt3
yanıt5
Deli dumrul:

Daha kendi adayları yokken erken seçim istemeleri çok garip. Hükümet hadi seçim dese ne olacak.

10
3
yanıtYanıtla
Metin Demir:

bunlar hepsi boş ama tayip baba son zamanlarda yaptığı bazı yanlışlardan dolayı bunları güçlendirdi hangiside bıraksa şansı yüksek

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title