Haberler

Cuma Akşamı Ahsen ve Kartal İle Tanışıyoruz!

Güncelleme:

Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak'ın başrolünü üstlendiği yeni aile komedisi "BİR YASTIKTA" 12 Nisan Cuma akşamı saat 22:15'de TRT 1'de başlıyor!

Özge Borak'ın bir boşanma avukatı olan Ahsen, Bülent Emrah Parlak'ın ise bir düğün salona sahibi olan Kartal olarak kamera karşısına geçtiği dizide, çiftin çocuklarını Fırat Can Aydın, Yağmur Yılmaz ve Efe Kayra Yıldırım oynuyor.

Erdal Tosun ve Seray Gözler'in kayınpeder ve kayınvalide olarak rol aldığı dizide damadın tatlı sert annesi olarak da Suzan Aksoy yer alıyor.

Genç kuşağın başarılı isimleri Sinan Çalışkanoğlu, Boncuk Yılmaz ve Tolga Canbeyli de dizinin diğer yüzleri.

YÖNETMEN VE SENARİST KAHKAHA GARANTİLİ!

Bir ekran klasiği haline gelen Geniş Aile dizisinin senaristi Cüneyt İnay ve yönetmeni Ömer Uğur "BİR YASTIKTA" projesi için yeniden birarada! Iki ünlü isim, yeni bir fenomen yaratmak için kolları sıvadıklarını belirtiyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Emrah Parlak Boncuk Yılmaz Özge Borak Kartal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title