Haberler

Cübbeli Hoca'dan Maden Sahibine Tepki

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciasına ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Madenciler için dualar eden Cübbeli Hoca, sorumlulara yüklendi.

Cübbeli Ahmet Hoca, Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciasına ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Madenciler için dualar eden Cübbeli Hoca, sorumlulara yüklendi. ''Bu iş verenler nasıl hesap verecekler ahirette? Maaş bile vermiyorsun.'' diyen Cübbeli, ''Kader, ecel ayrı bir şey sen adamı çektin vurdun katil olmuyor musun tamam o adamın eceli ama sen vuruyorsun.'' diye konuştu.

''MADEN SAHİBİ SEN NE BİÇİM MÜSLÜMANSIN?''

Cübbeli Hoca ''Bu işlerle ilgilenmek lazım ama en büyük vebal işverendedir. Sen buradan para kazanıyorsun helal mi bu şimdi namaz kılsan ne olur, hacca gitsen ne olur? Sen ne biçim Müslümansın. Allah'ın dinsiz imansız gavurları titizlik içinde. Yani dünyanın gavurunda bu kadar denetim düzen varken biz Müslümanken bu bize yakışırdı. Her dakika dünyanın televizyonlarına çıkıp rezil mi olmamız lazımdı. Bir de Müslüman bunlar namaz kılan insanlar ya..'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ermenek Karaman Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

sümeyye yıldız:

hoca hoca sen nasıl hocasın herşeye karışıyorsun hoca efendimize iftira ettin , Allah belanı verecek.

3
37
yanıtYanıtla
hacettepe evlerinden:

abla ablaların tercümanı oldun , allah senden razı olsun

yanıt0
yanıt0
Nes gunduz:

Asil Seninde verecek belanizi cubbeli hocam Her zaman dogru konusur musluman olmayan devletler. Insan lara deger veriyorlar sizzler de anlayin

yanıt0
yanıt0
fatıma:

sümeyye abla Allah senden razı olsun bu toplum hoca efendiyi inşl hayattayken anlar, gerçekten insanımız çok cahil kalmış anlar için çok üzülüyorum rabbbim onları ıslah etsin . Ayrıca hoca geçinen bu adam magazinden başka kime faydası var hocamızı kıskananların başında geliyor.

yanıt0
yanıt0
dik başlar:

valla iyi demiş , haklı her dakika dünya televizyonlarına çıkıp rezil mi olmamız lazım

25
2
yanıtYanıtla
yasar yağmur:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hoca sen doğruyu söyle gerisini bırak allaha arkadaşlar ben cemaatlere mesafeli duran biriyim ama doğru bitanedir anlıyomusunuz

19
1
yanıtYanıtla
bahadır:

cübbeliye aynen katılıyorum. müslüman planlı, programlı, tedbirli, dikkatli olur. takdiri ilahi deyip işin içinden sıyrılmaz.

19
0
yanıtYanıtla
BEKİR:

MADEN SAHİBİ HANGİ PARTİDEN?????????? SOMADA ÖLEN MADEN SAHİBİ HANGİ PARTİDEN?????????

8
7
yanıtYanıtla
Bünyamin SivriMobil-ANDROID:

Cübbeli doğruyu konuşur bundan rahatsiz olan kendi itikadini gözden geçirsin.. Bir mümine Allah belani verecek diyenin başina her türlü bela iner

12
2
yanıtYanıtla
istanbulMobil-ANDROID:

sumeyya hanim senin hocaefendin herkese iftira atiyor bedduayida ondan alistin heralde

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title