Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Ajanlar İçin Özel Dua

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, İran Devrim Muhafızları'nın Türkiye'yi ele geçirmeye çalıştıklarını ve devletin bütün sırlarını öğrendiklerini iddia ederek devlet yöneticilerinin ajanlardan korunması için özel dua etti.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İran'ın Yemen'de yaptığı gibi Türkiye'de yönetimi ele geçirmeye çalıştığını iddia etti. İran'ın ajanlar vasıtasıyla devlet yöneticilerinin yanına kadar sokulduğunu belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Devletin bütün sırlarını almışlar, istihbaratı çalmışlar" şeklinde konuştu.

ÖZEL DUA ETTİ

Cübbeli Ahmet Hoca, ajanlardan ülkemizin korunması için de özel dua etti. Ahmet Hoca, devlet yöneticilerinin yanında bulunup ses kayıtlarını çeken, sırlarını gizli istihbaratların dış servislerine veren müsteşarların kendilerini açık etmelerini, aday gösterilmemesi yönünde dua etti.

İşte Cübbeli Hoca'nın çok konuşulacak açıklamaları;

Hz Ömer'e sövüyor adam, Hz Ali'ye sövüyor, sahabeye sövüyor. Şia içimize girmiş, İran'ın Devrim Muhafızları cirit atıyor ülkemizde. Devletin bütün sırlarını almışlar, istihbaratı çalmışlar. Yemen'de Şia ihtilal yaptı, yönetimi ele geçirdi. Sen ne uyuyorsun Müslüman? Sahabeyi sevmem diyenlerin hepsinin arkasında İran var. Bunlar özel yetiştirilmiş mamulat.

BİR BAKMIŞSIN TÜRKİYE'Yİ ELE GEÇİRMİŞ

Bir bakmışsın bir kaç sene sonra eline geçmişiz İran'ın. Yemen gibi Ehl-i Sünnetin kalesi gitti. Türkiye'de Yemen kadar alim yok ki. Yemen kadar tarikat da yok, Yemen kadar evliya da yok. Yemen'deki evliya Türkiye'den fazladır. Bildiğim için konuşuyorum.

HAYIRLI MÜSTEŞARLAR NASİP EYLE

Bizi yönetenlere hayırlı müsteşarlar nasip eyle. Bizim yönetenlerin yanında bulunup onları yanlış yönlendirmeye çalışan, seslerini kaydetmeye çalışan, onların gizli istihbaratlarını dış servislere vermeye çalışan, bütün halkı yanlış yönlendirmeye çalışan müsteşarlara karşı uyandır Yarabbim.

ADAYLIKLAR DA NASİP ETME

Ajanların rengi meydana vurdur Yarabbim. Onları vazifelerden ihraç ettir. Bütün güçlerini iptal ettir. Adaylıkları da onlara nasip etme Yarabbim. Ajan olup da vatana millete zarar verecek devlete zarar vermeye çalışan hainleri yöneticilerimizin etrafında dolaştırma Yarabbim.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Türkiye Yemen İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (88)

çetin:

Hoca otur oturduğun yerde. İçerdeyken ağlayıp sızlanmıştın. MUHALAFET yapmayacaım diye.

25
40
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

hoca bozuntusu bir gün de çıkıp, bu milletin, emeklinin, çalışanın, işsizin hali ne olacak diye sordun mu?

8
28
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

bol bol dua et, nasılsa bir işe yaramıyor. . .

6
26
yanıtYanıtla
YakupMobil-IOS:

Dini bozan ajan sensin şovmen.iran Türk ve Müslüman.sen git kendine bak bakacaksan..

7
21
yanıtYanıtla
Emrah deniz Mobil-IOS:

İşimiz kimlere kalmiş... Ajan kovma duası çıkartmışlar.... Bence ajan duası kovma değilde .. Sizin gibi halkı uyutan üfürükçü yalancı din kalpazanlarını bu ülkede kovmak lazım .., dinin ve ülkenin içine ettiniz .,,sag olsun AKP yobazları sayesinde hertaradtan bit din bezirgani türedi.., umarım AKP iktidardan giderse sizin gibi üfürükçülerde gider piyasada..,)))

6
18
yanıtYanıtla
aynurmobilWeb@haberler.com:

Bu adam cübbe giymeden konuşmasını yapamıyormu.gerçek ibadet insanın içindedir.böyle gösteriş yapıpta gündeme bomba gibi düşmeye çalışmakla olmaz.acaba hayır için şu ana kadar ne yapmış merak ettim.

6
17
yanıtYanıtla
CART:

AZİZ İN KODES ARKADAŞI. . . DUALARIYLA KURTULDULAR YA. . . BİRDAHA GİRMEZLER. .

yanıt0
yanıt0
neomobilWeb@haberler.com:

Senden iyi ajanmı olur hoca.

8
14
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

amin hocam adamsin sen

12
9
yanıtYanıtla
KürŞad Mobil-ANDROID:

Adam bir şeylerin farkında helal olsun

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title