Haberler

Cübbeli 3. Köprüyü Eleştirenlere Sert Çıktı: Geçme, Köprü Rahatlar

Güncelleme:

3. köprünün ismi ile ilgili tartışmalara değinen Cübbeli Ahmet Hoca, "Bazıları geçmiyormuş. Geçme, köprü rahatlar. Hiç mühim değil." dedi.

İstanbul'un üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen bir törenle yerleştirildi.

Törenin konuşulduğu saatlerde, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medya hesaplarından, Cübbeli'nin 3. Köprü ile ilgili yaptığı yorum paylaşıldı.

GEÇME! KÖPRÜ RAHATLAR

Üçüncü köprünün adının "Yavuz Sultan Selim" olmasıyla ilgili tartışmalara göndermede bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Biz çok geçeceğiz inşallah. Bazıları geçmiyormuş. Geçme, köprü rahatlar. Hiç mühim değil. Kurban olurum ben Yavuz Sultan Selim Han'a. Feda olurum. Babası mübarek evliya ama evliyalıkla olmuyor işte. Kafa çalışacak bu işlerde. Yavuz Sultan selim de sanki evliya değil miydi yani. Resulallah onun önünde gitmese o Mısır çölünü geçebilir miydi." dedi.


ACEM PALAVRALARIYLA DOLACAKTI

Cübbeli, "Yavuz Sultan Selim olmasaydı bugün tüm bu coğrafya Acem palavralarıyla dolacak ve 4 halifeye düşman olacaktı." ifadelerini de kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yavuz Sultan Selim Ahmet Mahmut Ünlü İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (40)

ATAÇMobil-IOS:

Al sana bir din soslu medya maymunu.Acılar üzerine yapılan yatırım çöker... Huzur uzlaşmada..

0
0
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

Yakmayan kefen satışları Nasıl gidiyor sakallı

0
0
yanıtYanıtla
efeMobil-ANDROID:

yalaka tayfasinin yeni üyesi

0
0
yanıtYanıtla
helalMobil-ANDROID:

helal hoca sana

0
0
yanıtYanıtla
batmanliMobil-ANDROID:

siz bunada hocami diyorsunuz .bu hocaysa.ben şexim..........?

0
0
yanıtYanıtla
Salih dinerMobil-IOS:

Cübbeli yine şımardı...!

0
0
yanıtYanıtla
ottoman60Mobil-ANDROID:

adammm adammmmmm

0
0
yanıtYanıtla
Kuran müslümanı Mobil-IOS:

Acem palavra imiş en pislik yer yaptınız bu şehirleri yalandan yolsuzluksan pis yobaz zihniyetlerden faşistlikten barbarlıktan geçilmiyor..

0
0
yanıtYanıtla
adını sen koy Mobil-ANDROID:

akp ye yaranmak için yalakalık yapiyor

0
0
yanıtYanıtla
Ali balMobil-ANDROID:

imamların ilki imam ali sonuncusu imam mehti

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title