Haberler

ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Özcengiz'den ÇGC'ye Ziyaret

Güncelleme:

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz, Çukurova Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti.

Dekan Prof. Dr. Özcengiz, ziyarette ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyesi Halil Akılevi ile bir süre görüştü. Özcengiz, gazetecilerin toplumun bilgilenmesi konusunda kamu görevi yürüttüğünü söyledi.

Gazetecilerin mesleklerini büyük bir sorumlulukla yerine getirdiğini belirten Özcengiz, ÇGC ile birlikte "Gazetecilere Meslek Hastalıkları" konusunda seminer düzenleyebileceklerini ve bu konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

ÇGC Başkanı Esendemir de Dekan Prof. Dr. Özcengiz'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gazetecilere yönelik meslek hastalıkları konulu semineri Türkiye'nin önemli fakülteleri arasında yer alan ÇÜ Tıp Fakültesi ile birlikte düzenlemekten büyük mutluluk duyacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir Dilek Özcengiz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title