Haberler

Cristiano Ronaldo'ya, Kathryn Mayorga'ya Tecavüz Ettiği İddiasıyla Soruşturma Açıldı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'ya, dokuz yıl önce Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Juventus'un yıldız futbolcusu hakkında, dokuz yıl önce Mayorga'yatecavüz ettiği gerekçesiyle soruşturma açıldı. Ronaldo, Mayorga'nın kendisi üzerindne prim yaptığını iddia etmişti.

POLİS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis, Ronaldo'nun 2009 yılında Las Vegas'ta bir otel odasında eski model Mayorga'ya tecavüz ettiği iddiasıyla ilgili dün yeniden soruşturma başlattı.

INSTAGRAM'DA YAPTIĞI CANLI YAYINDA SUÇLAMALARI REDDETMİŞTİ

Juventus takımında forma giyen yıldız futbolcu Ronaldo, Instagram'da yaptığı canlı video yayınında, hakkında çıkan tecavüz haberlerinin 'sahte' olduğunu söylemişti. 33 yaşındaki futbolcu, "Bugün ne diyorlarsa yalan haber" dediği paylaşımını daha sonra silmişti. 34 yaşındaki adlı eski bir model, Ronaldo'yu, 13 Haziran 2009'da kendisine tecavüz etmekle suçlayarak geçen ay Nevada mahkemesinde dava açtı.

Cristiano Ronaldo'ya, Kathryn Mayorga'ya Tecavüz Ettiği İddiasıyla Soruşturma AçıldıKathyn Mayorga

MAYORGA: "TECAVÜZ'Ü GİZLEMEM İÇİN ANLAŞMA İMZALATILDI"

Las Vegas Büyükşehir Polis Merkezi de bu tarihte cinsel saldırı çağrısı yapıldığını, futbolcunun adını vermeyerek doğruladı. Polis Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Eylül 2018'de dava yeniden açıldı ve dedektiflerimiz mağdur tarafından aktarılan bilgileri takip ediyor" denildi.

Cristiano Ronaldo'ya, Kathryn Mayorga'ya Tecavüz Ettiği İddiasıyla Soruşturma Açıldı

RONALDO İFŞA OLMAMAK İÇİN 375 BİN DOLAR ÖDEMİŞ

Eski model Mayorga, tecavüz iddiasını gizli tutmak için bir anlaşma imzalaması yönünde baskı altına alındığını, anlaşmayı ihlal etmesi durumunda 200 bin dolar ödemek zorunda kalacağını da ifadesine ekledi. Ronaldo'nun Mayorga'ya olayı ifşa etmemesi için 375 bin dolar verdiği de mahkeme dosyasına girdi.

Cristiano Ronaldo'ya, Kathryn Mayorga'ya Tecavüz Ettiği İddiasıyla Soruşturma Açıldı

TECAVÜZ İDDİASI İLK OLARAK ALMANYA'DA ORTAYA ÇIKTI

Ronaldo hakkında tecavüz iddiası ilk olarak Alman Der Spiegel dergisinde yer almıştı. Ronaldo, avukatları aracılığıyla dergiye dava açmakla tehdit etmişti.Dergide yer alan röportajda, Mayorga, 24 yaşındayken, 12 Haziran 2009 akşamı Las Vegas'ta bir otelde Ronaldo ile tanıştığını, birlikte eğlendiklerini söyledi. Daha sonra otel odasında Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Ronaldo Der Spiegel'de çıkan Mayorga röportajından sonra BBC'ye konuşarak, "Spiegel göz göre göre yasadışı habercilik yapıyor. Bu, muhtemelen son yıllarda yapılan en ciddi kişisel hak ihlallerinden biri" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kathryn Mayorga Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

ZALIM:

YALAN HABER İSRAİLİN UYDURMALARI

16
1
yanıtYanıtla
yine mi israil:

yine mi israil

yanıt4
yanıt3
Heyyyyyyy:

Ronaldo''nun böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Ronaldo müslümanlara yakınlık göstermek için selamün aleyküm dedi. İsrail buna çok kızdı. Ve Ronaldo''ya karalama kampanyası başlattı.

12
1
yanıtYanıtla
Zeybek:

375 bin bitti. Bir 375 bin daha koparabilirmiyim acaba?!!! Sümüklü!

9
1
yanıtYanıtla
mizcumhuruiyetii:

serefsiz yahudi medyasi komplo var bu iste aradan cok zaman gecmis

8
1
yanıtYanıtla
Ürdün kralı:

Ronaldo ‘yu Kurtuluş Dini Olan İslama Davet Ediyorum.

8
1
yanıtYanıtla
Dr.Jivago:

Ronaldo,Futbol Kariyerinde Parlamadan Evvel Muhtemelen Özel Hayatına Dikkat Etmeyen Biriydi. Ve Ne YazıkBöyle Bir Rezilliği Yapmış Olabilir

2
7
yanıtYanıtla
ALPAGON:

375 bin dolar yetmemiş zilliye, 9 yıldır neredeydin demezlermi? parayı neden aldın, otel odasına piknik yapmayamı gittin demezlermi?

8
0
yanıtYanıtla
Frankfurtlu:

Yapilirmi be ronaldo gibi fakir fukara babasina soruşturma

4
3
yanıtYanıtla
Burak çetin:

İftara atıyorlar Ronaldo asla böyle bir iş yapmaz o kız ronaldodan para almak için böyle yalanca ve kahpece iftaralar atmıştır

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title