Haberler

Güvenlik Kamerasını Fark Edince Kopardıkları Bayrağı Öpmeye Başladılar

Güncelleme:

Çorum'da iş yeri önündeki bayrağı koparan iki saldırgan, güvenlik kamerasını fark edince bayrağı öpmeye başladı.

Çorum'da bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını ipiyle birlikte koparıp indiren iki kişi, güvenlik kameralarını görünce bayrağı öpüp tekrar yerine asmaya çalıştı.

BAYRAĞI KOPARDI, GÜVENLİK KAMERASINI FARK EDİNCE ÖPTÜ

Olay, Hürriyet Meydanı'nda bulunan bir iş yerinin önünde meydana geldi. Caddeden ara sokağa giriş yapan iki kişi, bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını kopardı. Tam bayrağı yere atacakken güvenlik kameralarını fark edip bayrağı öpmeye başladı. İki kişinin bu hareketini güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

BAYRAKLA TRAFİKTE METRELERCE SEYRETTİ

Öte yandan Çorum'un Alaca ilçesinde yaşayan Alper Kayış isimli genç ise hareket halindeki otomobilin tavanına çıkıp, çıkardığı Türk bayrağını açarak otomobilin tavanında açtığı Türk bayrağıyla metrelerce ayakta ilerledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hürriyet Meydanı Çorum 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500

Yorumlar (18)

ahmet:

Çorum çomar kentidir. Hatta Çomar terimi oradan çıkmadır.

14
2
yanıtYanıtla
bi zahmet:

çomar köpek ismi değilmiydi yaw

yanıt0
yanıt1
zion:

adamlar bayrağı almaya çalışıyor aldım derken elinden kayıp düşüyor sonrada öpüyor, neye göre adamı hedefe oturtuyorsunuz yok atacakmışta kamerayı görmüşmüş. hadi ordan, yanlı haber yapıp başlık atmayın yaptığınız diğer insanları tahrik etmek. sorumlu davranın habercili mi bu?yorum açmaya cesaretiniz varsa diğerlerine açın varsa tabii. .

7
8
yanıtYanıtla
HAYRETTİN:

İNSANLARIMIZ GÖRDÜĞÜNE İNANMIYOR SÖYLENENE İNANIYOR ADAMLAR BELLİKİ BAYRAĞI YÜRÜTMEYE ÇALIŞIYOR BU DOĞRU BİŞEY DEĞİL AMA YERE DÜŞÜNCEDE SAYGIDAN ÖPÜYORLAR DEDİĞİN GİBİ ANCAK KARALAMA YAPIYORLAR. .

yanıt5
yanıt2
KISACA HT:

ADAMLAR BELİK SÖKÜP EVLERİNE GÖTÜRECEK FARKINDAYSANIZ YERE DÜŞTÜ HEMEN KOŞTULAR BAYRAK DÜŞMANI BUNU YAPMAZ

5
9
yanıtYanıtla
ASLI:

ACİLL BULUNUP CEZASI VERİLMELİ BU SAYGISIZLIKLARININ. . .

6
5
yanıtYanıtla
Bayraksever:

Bunlar yaratık. İlaçlayın bunları.

yanıt2
yanıt1
....:

rum kesin çünkü rumlar çok vardir çorumda türk gibi gösterirler kendilerini

7
3
yanıtYanıtla
VATAN HAİNLERİ:

karakterizler

5
4
yanıtYanıtla
Yuh:

Hava yağmurlu bayrak ıslanmasın diye eve götürmeye çalışıyorlar ne vatansever insanlar varya

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title