Haberler

Çorbacıda Silahlı Çatışma Çıktı! Polis Her Yerde Saldırganları Arıyor

Güncelleme:

İstanbul Ataşehir'deki bir restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İstanbul Ataşehir'de bir restoranda tartışmayla başlayan kavgada silahlar çekildi. Kavgayı ayırmak isteyen güvenlik görevlisi ve iki kişi yaralandı. Polis saldırganları arıyor.

KAVGANIN NEDEN ÇIKTIĞI BELLİ DEĞİL

Olay, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'ndaki bir restoranda saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre restorana çorba içmeye gelen iki kişi içerideki bir grupla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşürken Zafer Ü. ve Özkan O. bacağından yaralandı. Silah seslerini duyan güvenlik görevlisi Güven B. kavgaya ayrılmak isterken seken kurşunlarda biri bacağına isabet etti. Saldırganlar olay yerinden bir otomobille uzaklaştı.

"TARTIŞMA BÜYÜDÜ ÇEKTİ VURDULAR"

Görgü tanığı Halil Bakır içerideki yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Ben burada çalışıyorum. Arkadaşlar tartıştılar ve kavga iyice büyüdü. İlk tartışma içeride başladı. Dışarıda konuştular, sarhoştular galiba tartışma büyüdü. Çekti vurdular birbirlerini. İki kişilerdi, biri karışmadı. Beyaz bir arabaları vardı, binip gittiler. Bizde sesleri duyduk. 3 el ateş ettiler ikisini de bacağından vurdu, diğerini bilmiyorum. Bir güvenlik olaya bakmak için gelmişti, içeridekinin durumu kötüydü"

POLİS SALDIRGANLARI ARIYOR

Öte yandan yaşanan kavgada restoranın camına kurşun isabet ederken olay yeri inceleme ekipleri, çevrede delil araştırması yaptı. Polis ekipleri de olayın yaşandığı çevredeki vatandaşlardan bilgi alırken olayla ilgili içeride bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kaçan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zafer Üstün Ataşehir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (11)

DERTLİ:

ya arkadaş bu nedir ya her yerden silah kaynıyor. bu nasıl bir iştir bu silahları bunlara kim veriyor ülkeye nasıl giriyor her keste silah olacak iş değil. . .

12
1
yanıtYanıtla
ELF:

Alkol !!!

6
3
yanıtYanıtla
melf:

olsa da içsek.

yanıt0
yanıt0
Rambo:

Her yer çukur olmuş

2
1
yanıtYanıtla
Ali bozkurt:

Polis saldırmamışsa sorun yok

0
1
yanıtYanıtla
kanunlar:

yasa yok kanun yok elini salla git vur don gel ne guzel dunya valla tvlerde bool bol oynatin mafya ayaklarina yatan ibnelerin flmlerini bozun ulkenin duzenini o kaadaar olay olana kadar nerdeydi polisimiz bizim buda ayri bi konu

0
0
yanıtYanıtla
kemalist agbe:

yani resmen mafya ayana yatan it cakal dolmus sehirler, polisimizin burada daha duzenli ve daha sik irtibatli olmasi lazim sehrin her yonuyle her kismiyla kisaca 5 dakikada orada olmalilar ki mafya ayana yatan itlerde enselenebilsin

0
0
yanıtYanıtla
TR DEN:

NORMAL BIR GUN DAHA OSMANN

0
0
yanıtYanıtla
Kısasa:

Sabah akşam dizilerde hunharca öldürülen insanlar bunları izleyen psikopatlar allah sonumuzu hayır etsin artık en ufak bişeyden insanlar birbirini öldürüyor

0
0
yanıtYanıtla
Superman:

Welcome Texas

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title