Haberler

Conte'den Capello'ya Büyük Salvo!

Juventus’un Chievo’yu 3-1 yendiği Serie A maçı sonrasında Antonio Conte, Juventus’u eleştiren Fabio Capello’ya açtı ağzını, yumdu gözünü.

Real'den Vidal atağı

Chievo karşılaşmasında Serie A'da Juventus'un başındaki 100.maçına çıkan ve 3-1'lik skorla rahat bir galibiyet elde eden Antonio Conte'nin maç sonrasında hedefinde Juventus'un eski hocalarından Fabio Capello vardı.

Geçtiğimiz günlerde La Gazzetta dello Sport'a bir röportaj veren Capello, Juventus'un İtalya dışında başarılı olamadığını, çünkü Serie A'da yarışmacı bir ortam içinde bulunmadığını belirtirken rakiplerinin güç kaybederken siyah-beyazlıların iyi transferler yaptığını söyledi. Antonio Conte'nin bu demece cevabı ise çok sert oldu:

"Bilmiyorum, belki de önümüzdeki sene bizden Premier League'de mücadele etmemizi bekleyecekler. İki senedir türlü rekorlar kıran başarılı bir takıma karşı böyle eleştiriler hem sinirlendirici hem de fazlasıyla saygısız bir tutum."

"Capello'nun takımına dair birşey hatırlamıyorum"

Sky Sport Italia mikrofonlarına Fabio Capello'yla ilgili açıklamalarına devam eden Conte, "Capello'nun takımı da rekorlar kırdı ve kupaları alındı. Ama ben onun Juventus'unun futbol stiline dair pek bir şey hatırlamıyorum. Marcello Lippi'nin takımı hatrımda. Keza Giovanni Trapattoni'nin takımı da öyle. Fakat Capello dönemi sadece elden giden kupalarla ünlü" diyerek kendi kulübüyle ilgili fazlasıyla cesur bir açıklamaya imza attı.

Tarihin kendilerine üst üste üçüncü sezon şampiyonluk yaşamak için konsantrasyonu yüksek tutmanın pek kolay olmadığını öğrettiğini belirten İtalyan hoca, Juventus'un bunu başardığını ve bazılarının kendisini beğenirken, bazılarının da olumsuz görüş bildirdiğini ve bu eleştirileri fazla ciddiye almadığını söyleyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

La Gazzetta dello Sport Fabio Capello Antonio Conte Juventus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title