Haberler

Clemency Filmi

Clemency filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Clemency filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Bernadine Williams, idam cezasına çarptırılan suçluların bulunduğu bir hapishanede müdür olarak çalışan bir kadındır. Birçok infaza şahit olan Bernadine, bir süre sonra bu durumdan fazlasıyla etkilenmeye başlar. İşinin yarattığı psikolojik etki özel yaşamını da etkilemeye başladığı zaman Bernadine, iş ve özel hayatında denge kurmak için büyük bir çaba sarf eder.

Yönetmen : Chinonye Chukwu

Senaryo: Chinonye Chukwu

Oyuncular: Alfre Woodard, Wendell Pierce, Michael O'Neill, Aldis Hodge, LaMonica Garrett, Richard Schiff, Vernee Christell Watson, Danielle Brooks, Noshir Dalal, Debbie Pollack, Dennis Haskins , Michelle C. Bonilla, Richard Gunn, Anahi Bustillos, Alma Martinez, R Scott Hoffman, Jed Bernard, John Churchill, Paul Mabon, Alex Castillo, William B. Simmons II, Harvey B. Jackson, Vivan Dugré, Camryn Howard, Bex Marsh, Dan Lawler, Shannon Burwell, Melissa Harris, Maurice Williams, Teresa Tharp, Andrew Somers, Carlis Shane Clark, Stephanie Ugo, Ruth Banks Mataya, Wayne Cole, Justus Cooke, Brandon Garic Notch

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Clemency

Yapımcı Firma: ACE Pictures Entertaiment

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 113 dk.

Dağıtıcı Firma: ACE Pictures Entertaiment

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Wendell Pierce Yönetmen Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title