Haberler

Cizre'de Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Hastalar Sergi Açtı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde (TRSM) tedavi gören hastaların yapmış oldukları ahşap boyama, süsleme, seramik, karakalem resim, yağlı boya tablo eserleri sergiye açıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde (TRSM) tedavi gören hastaların yapmış oldukları ahşap boyama, süsleme, seramik, karakalem resim, yağlı boya tablo eserleri sergiye açıldı.

Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi TRSM'de tedavi gören ve el uğraşısı terapisi uygulanan hastaların hazırladığı ürünler hastane stant alanında düzenlenen sergi ile görücüye çıktı. Sergiye Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Şırnak İl Sağlık Müdürü İsmail Başı Büyük, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Halil Yaşar Güler, İş Adamı Süleyman Çağlı, kurum amirleri, STK temsilcileri ve hastane personeli katıldı.

Serginin açılışında konuşan Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, "Hastanemizde geçen yıl birincisi düzenlenen serginin ikincisi tertipleniyor. Danışmanlarımızın hastane personelleri ile birlikte yapmış olduğu el emeği, göz nuru ürünlerini bugün hep beraber göreceğiz. Onları tebrik ediyoruz böyle sosyal bir etkinlik düzenledikleri için ve onların da toplum hayatına katılımlarını sağladıkları için ve Sergimiz hayırlı olsun" dedi.

Şırnak İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük ise, "Burada göreceğiniz şeyler aslında sağlık bakımından Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin ne kadar önemli olduğunu kişilerin topluma ne kadar güzel işler çıkardığını ve topluma kazandırıldığının göstergesi olacak. Bu anlamda da Hastane Başhekimimize ve idari kadroya çok teşekkür ediyoruz böyle güzel hizmetlerin sunulmasında emek verdikleri için. Danışmanlarımızı da yapmış oldukları bu güzel eserlerden dolayı tebrik eder, sergimizin hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Mehmet Hidayetullah Erzen, "Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde bulunan hastalarımıza uygulanan terapi ve tedavi uygulamaları ile hastaları topluma kazandırmak, kendi ihtiyaçlarını ve gün içinde yapacakları işleri yerine getirebilecek hale getirmeye çalışıyoruz. Ağır psiko-sosyal bozukluğu olan hastalara toplum temelli ruh sağlığı modeli çerçevesinde tedavi ve terapi hizmetleri veriyoruz" ifadelerinde bulundu.

Stantları gezen Kaymakam Faik Arıcan TRSM çalışanları ile sohbet edip sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Cizre Devlet Hastanesinde açılan sergide emekleri olanlara Şırnak İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük ve protokol üyeleri tarafından plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title