Haberler

Cizre'de Toplu Tapu Dağıtımı

Şırnak'ın Cizre İlçesinde, Kadastro Çalışmaları Tamamlanan Mahallelerde İkamet Eden Vatandaşlara Törenle Tapuları Dağıtıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, kadastro çalışmaları tamamlanan mahallelerde ikamet eden vatandaşlara törenle tapuları dağıtıldı.

Cizre Öğretmenevi'nde düzenlenen tapu dağıtım törenine Kaymakam Gökhan Azcan, Şırnak Kadastro Müdürü Sezai Koç, Tapu İlçe Müdürü Aziz Keleş ile vatandaşlar katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Azcan, "Her vatandaş hakkını alır. Bu haklardan biri de mülkiyet hakkıdır. Tapularınızın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Tapu Müdürü Keleş, 10 mahalleden 9'unun kadastro çalışmalarının tamamlandığını, geriye kalan bir mahallenin tapu çalışmalarının da 2 aya kadar biteceğini ve burada ikamet eden vatandaşlara da tapularının dağıtılacağını açıkladı.

Konuşmaların ardından vatandaşlara tapuları, Kaymakam Gökhan Azcan, Kadastro İl Müdürü ve Tapu İlçe Müdürü tarafından verildi.

(AB-EST-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title