Haberler

Sivas'ta çocuk parkında çırılçıplak gezen şahıs, mahalleliyi isyan ettirdi

Güncelleme:

Sivas Mahmet Akif Ersoy Mahallesi'nde akli dengesi bozuk madde bağımlısı bir kişinin çocuk parkında çırılçıplak bir şekilde gezmesi mahalleliyi isyan ettirdi. Şahsın soyunup gezdiği anlar da vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde akli dengesinin bozuk olduğu düşünülen madde bağımlısı şahıs, çocuk parklarında soyunuyor. Şahsın geçtiğimiz günlerde oyun parkında soyunduğu anlar cep telefonuyla görüntülenirken, bu durum çocuklarını oyun oynamak için parklara yollayamayan mahalle halkını isyan ettirdi.

"ÇOCUKLAR, KADINLAR GELİYOR KOMPLE ÇIPLAK GEZİYOR"

Mahalle esnaflarından Muhammed Bozkuş, yetkililerden yardım istediğini belirterek, "Bu parkta karşıda biz sanayi esnafıyız. Burada birkaç gündür bir tinerci var, mahallenin eski tinercilerinden. Yeni çıktı piyasaya. Yıllardan beri Samsun'da tedavi olduğunu biliyorduk. Dün bayağı çıplak bir vaziyette burada dolaştı, elbiselerini çıkardı. Karşısı aile apartmanı, biz burada esnafız. Çocuklar geliyor, kadınlar geliyor buraya. Komple çıplak geziyor.

Sivas'ta çocuk parkında çırılçıplak gezen şahıs, mahalleliyi isyan ettirdi

"SAYIN VALİMİZDEN YARDIM TALEP EDİYORUZ"

Ben söylemeye utanıyorum. Etik bir şey değildi. Bunun için sayın valimizden, emniyet güçlerimizden yardım talep ediyoruz. Çünkü bizim buna yapabilecek bir şeyimiz yok. Akli dengesi yerinde değil. Biz boya işiyle uğraşıyoruz. Öğrense gelse bizim başımız belaya gider. Bu da olayın ayrı bir boyutu yani. O yüzden yardım istiyoruz. ya da buraya bir bekçi istiyoruz" dedi.

Sivas'ta çocuk parkında çırılçıplak gezen şahıs, mahalleliyi isyan ettirdi

"VATANDAŞLAR ÇOCUKLARINI PARKA GETİREMİYOR"

Selami Yörük ise çıplak adamın görüldüğü parklardan geçerken bile tedirginlik yaşadıklarını belirterek, "Can güvenliğimiz yok. Akşamları gerektiği yerde geç çıkıyoruz. Evimize giderken buradan geçmeye korkuyoruz. Aynı zamanda ustanın da bahsettiği gibi. Tiner bizim de ilgi alanımız, kullanıyoruz. Dükkanda genç çıraklarımız var, onlar da hiçbir şey yapamazlar. Biz 5-10 kişi baş gelemeyiz onunla. Öyle kapasitedeki insana güç yetmesi imkansız. Sayın valimizden yardım istiyoruz. Samsun'dan geldiyse alsınlar buradan. Orada akıl hastanesi mi var? Ne var ise götürsün. Gelmiş tamamen çıplak bir vaziyette buraya. Arkadaşlar görmüş videosunu çekmiş. Buralar aile, aynı zamanda burası işlek bir cadde. İnsan eksik olmuyor ki buradan. İnsanlar çocuklarını parka getiremiyor artık. Çocukların burada olacağı saatte kimse yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (57)

seko:

koca sivasta yiğidolardan 2 kişi çıkıp ağzını yüzünü kıramıyor mu?

17
30
yanıtYanıtla
baran:

adam hasta lan çakma yiğido

yanıt14
yanıt3
Ads:

Yahu neden kızıyorsunuz? Adam Sivasa çağdaş medeniyeti getirmiş! ;))

12
21
yanıtYanıtla
Zehra ZAMBAK:

CHP lidir kesin, Cehape zihniyeti sezinliyorum

12
19
yanıtYanıtla
Remuz:

Sivasta chp yok kesin AKP lidir

yanıt5
yanıt6
Remuz:

Zehra sana chp liler tırmansın

yanıt6
yanıt2
Kibar Adam:

Cahil herif, sen CHP kurban ol

yanıt1
yanıt2
Ilknur:

Tam gerizekalısın

yanıt1
yanıt2
Samet:

beyinsiz Zehra

yanıt2
yanıt1
Serkan yıldız:

Yuzde 68 akp sehrınde senın gıbı comarlar havlıyor suan chp diye

yanıt2
yanıt2
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title