Haberler

Çıplak Görüntüleri İnternete Düşen Ciciş Esra'dan İlk Açıklama: Çok Kötüyüm

Güncelleme:

Hacı Sabancı'ya gönderdiği iddia edilen çıplak görüntüleri internete düşen Ciciş Esra, yaptığı açıklamada "Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim" dedi.

Magazin basınında cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşler arasında patlak veren kavga, polisin de olaya dahil olmasıyla karakolda noktalanmıştı.

KAVGANIN PERDE ARKASI

Herkes kavganın nedenini merak ediyordu. Çok geçmeden gerçek gün yüzüne çıktı. Kardeşlerden Esra Ersoy, Hacı Sabancı olduğu öne sürülen iş adamına çıplak videosunu çekip gönderdi. Videoda Esra'nın "Aramızı Ceyda mı bozdu?" dediği duyuluyor. Bu sözlerden dolayı birbirine giren Ciciş kardeşlerin kavgası karakolda bitmişti.

ESRA ERSOY'DAN İLK AÇIKLAMA

Gelelim bugüne... Ciciş Esra'nın çektiği video internete düştü ve bütün magazin sayfalarında manşet oldu. Herkes ne diyeceğini merak ediyordu. Konuyla ilgili Haberler.com'a bir açıklama yapan Esra Ersoy, "Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek" dedi.

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Ağlamaklı ses tonuyla açıklama yapan Esra Ersoy'un zaman zaman konuşmakta zorlanması dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hacı Sabancı Esra Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (99)

Numbia akıllısı:

Lan müslümanlarla ne derdiniz var sizi ne geriyor insanların inancı.. Öleceksiniz lan öleceksiniz ateist de deist ne halt olursan ol öleceksiniz ve göreceksiniz bu kibirli lafları

543
18
yanıtYanıtla
Hülya:

istediğin oldu çünkü kişiye özel bir video değildi önünden erkekler geçiyordu Türkiye senin rezilliğini konuşuyordur. Her tarafınıda görmeyen kalmadı sende rahatladın bizde milletçe rahatladık. . . !

383
0
yanıtYanıtla
Aslı:

ÇIPLAKLIK DOĞALLIKDIR KÖTÜ YADA AYIP BİR ŞEY DEĞİL TABULARI YIKALIM ARTIK BIRAKIM ORTA ÇAĞ KAFALARINI 21. YÜZYILDAYIZ.

6
345
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Sende soyun o zaman Asli, bana terbiyeden bas eden kiz sen degilmiydin?

yanıt1
yanıt2
renksiz:

ASLI GİBİDİR ! :D

yanıt0
yanıt1
Eller Diller:

Koskoca iş adamının bunlarla ne işi varmış diye soran yok ya bunların ne olduğunu biliyor bu millet iş meslek fabrikatör sahipleri görün işte kimlerle muhatap olursanız nasıl isminiz düşüyor dillere adamı rezil eder bunlar bunlara para yedirenlere de yazıklar olsun

350
0
yanıtYanıtla
MEHMET TURGUT ÖZCAN:

RAHMETLİ ANNEANNEM DERDİ Kİ OĞLUM BİR İNSANIN AR DAMARI ÇATLAMIŞSA TEDAVİSİ YOK DERDİ. ÇOCUK BÜYÜTÜRKEN AİLE TERBİYESİ ŞART. BİR EVDE ÖZELLİKLE BABA NIN AĞIRLIĞI OLMALI . BİZ BÖYLE GÖRDÜK.

317
3
yanıtYanıtla
Kadın eti kaç lira?:

Dindar neslin sanatçıları bunlar. .

10
294
yanıtYanıtla
Lale:

Hacı Sabancı sizin gibilerle evlenecek değil ya :) Hoşça vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz sadece.

29
266
yanıtYanıtla
HM:

LALE HAKLI BEGEN BUTONUNU KARISTIRMIS MİLLET

yanıt8
yanıt1
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title