Haberler

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi oyuncuları kim? Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi konusu, oyuncuları ve Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dö

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü konusu, özeti ve Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü filmini izleyecek olanların merak ettiği Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü konusu nedir, Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü oyuncuları kimler ve Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü özeti gibi konuları inceliyoruz.

CİNGÖZ RECAİ: BİR EFSANENİN DÖNÜŞÜ FİLMİ KONUSU NEDİR?

"İyiliksever hırsız" Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki belalısı Başkomiser Mehmet Rıza da peşinde.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve Limon Film tarafından sinemaya uyarlanan Peyami Safa'nın unutulmaz eseri Cingöz Recai'de, Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli, Serkan Keskin gibi birçok önemli ismin yer alıyor. Filmin senaryosu Kerem Deren ve Pınar Bulut tarafından kaleme alındı.

CİNGÖZ RECAİ: BİR EFSANENİN DÖNÜŞÜ FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Onur Ünlü

Oyuncular:Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Serkan Keskin, Musa Uzunlar

Tür: Aksiyon, Polisiye

Yapım Yılı: 2017 (117 dk)

Vizyon Tarihi : 13 Ekim 2017 Cuma

Senaryo: Kerem Deren, Pınar Bulut

Osman Demir
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title