Haberler

Tekirdağ Cinayetinin Baş Şüphelisi Tutuklandı

Güncelleme:

Tekirdağ'da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı ve Nefise Kıran cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Göksel Yapıcı tutuklandı.

Tekirdağ’da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi’den biri olan Meral Yapıcı’nın amcaoğlu Göksel Yapıcı ‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tekirdağ’da kaybolduktan 6 yıl sonra bir deniz kenarındaki bağevinin yanındaki iskelede kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Meral Yapıcı’nın amcaoğlu Göksel Yapıcı Nefise’nin sevgilisi olduğu iddia edilen Talip E. (38), Meral’in sevgilisi olduğu iddia edilen bilgisayarcı Uğur O., genç kızların arkadaşı olan Serkan A. (38) ve Bahar Ç. (26) adliyeye sevk edildi. Diğer 4 kişi savcılık sorgusundan sonra serbest bırakılırken baş şüpheli Göksel Yapıcı, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkeme sevk edildi.Mahkemede de poliste ve savcılıkta olduğu gibi sessiz kalmayı tercih eden şizofren hastası Göksel Yapıcı, kısa ifadesinde “Ben kimseyi öldürmedim. Bir şey bilmiyorum. Suçum yok.” dedi.2 kızın telefon sinyalinin bağevinde kesildiği esnada bağevinden Yapıcı’nın telefon sinyalinin geldiğini delillerinin değerlendiren mahkeme Yapıcı’nın ‘Kasten adam öldürme’ suçlaması ile tutuklanmasına karar verdi.Adliye önünde konuşan Göksel Yapıcı’nın akrabası Tülay Yapıcı, “Göksel hastaydı. Hiçbirşeyden haberi yok. Televizyon bile izlemiyor. Kemiklerin bulunduğunu bile bilmiyordu. Annesi de hasta hasta.” dedi.Zanlının avukatı Nasuh Tokat ise adliye çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Poliste ve savcılıkta olduğu pek fazla konuşmadı. ‘Ben kimseyi öldürmedim’ dedi. Fazla bir şey söylemedi.” dedi.‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklanan Yapıcı, Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Yapıcı, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

HABER: FERHAT AKGÜN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title