Haberler

Cezaevinden İzinli Çıkan Cani Koca, Tartıştığı Karısını Öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da cinayet suçundan girdiği cezaevinden izinli çıkan cani koca, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sırasında 3 çocuk annesi, eşini bıçaklayarak öldürdü.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, cezaevinden izinli çıkan genç mahkum, eşini bıçaklayarak öldürdü.

HAPİSHANEDEN ÇIKTI, KARISINI ÖLDÜRDÜ

Olay Eşref Dinçer Mahallesi Şeker Sokak üzerinde meydana geldi. 2013 yılında Gemlik'te simitçi cinayetinin faili Mehmet H.A. (34), eşi Çiğdem Alpaslan'ı evinin balkonunda bıçaklayarak ağır yaraladı. 112 ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 3 çocuk annesi genç kadın kurtarılamadı.

CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra kaçmaya çalışan cinayet zanlısı Mehmet Hanifi A, emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞTI

Mehmet Hanifi A'nın, 2013 yılında Gemlik'te simitçi Coşkun Parlak'ın öldürülmesiyle alakalı tutuklu olduğu Bandırma Cezaevi'nden 5 gün izin aldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gemlik 3.Sayfa Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (13)

Canım türkiyemMobil-IOS:

İzin verende suç

16
2
yanıtYanıtla
tmt:

adam katil ne izini sanki sana 1 gün musade git öldür ger der gibi izin verirmiş aslında izin verenleri de cezaevine atacaksın

15
0
yanıtYanıtla
akp gençligi:

akape’ye oy vermeyenler vatan hayinidir.

3
10
yanıtYanıtla
Ulkucu:

Şerefsizlik yapma. Sizinde sonunuz gelecek. Hemde kanlı bıçaklı.

yanıt3
yanıt7
AKIL HOCAN:

SEN 2 GRAM BEYNİNLE İNSANLARI AKP YE KARŞI KIZDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN VE AKP Lİ DE DEĞİLSİN

yanıt3
yanıt0
tolga özDemir:

Bu nasıl bir ruh hali cezaevide uslandırmamıs idam edecen böleleri..beslemeye gerek yok canileri

13
0
yanıtYanıtla
Gündogdu:

Katile izin veren hakime yuh olsun. Biri izin yapabilior öteki hapisdeyken terrörcü oldugu bilindigi halde cumhurbaskani adayi oluyor. Bu kadar beyinsiz rezalet nerde var?

4
3
yanıtYanıtla
OSMANİYE ÇUKUROVA''NIN BAŞKENTİ:

CEZA VERİLEN BİR KATİLE İZİN VERMEK NE DEMEK YA. . . O KATİLE İZİN VEREN CİNAYETE ORTAKTIR

5
0
yanıtYanıtla
CHP öngörüsü:

Cehapeye oy vermeyen yobazlar sizin örümcek ağları kaplı beyinlerinize ulaşmak çok mümkün değil. Ama laik olmak vr laik kalmak istiyorsanız oylar CHP ye. Haydi CHP gençleri haydi orta yaşlıları. Haydi yaşlıları. Haydi haydi haydi. Acayip gaza geldim. Tutmayın beni. Son olarak; laiklikle kalın.

1
1
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Akape gençliği adı altında yorum yapan şahıs akp li değildir. İnsanların damarlarına basıp kışkırtma çabasındadır. Kimseyi korumuyorum. Tarafsızım

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title