Haberler

Çikolata Tutkunlarının Rüyaları Gerçek Oldu

- Nutella kafesinden görüntüler Çikolata tutkunlarının rüyaları gerçek oldu Chicago'da açılan dünyanın ilk Nutella kafesinde ekmekten salataya, çorbadan sandviçe kadar her şey çikolata ile yapılıyor Amerikalılar kafenin ilk müşterilerinden olabilmek için sabah 5'ten itibaren sıraya girdi...

- Nutella kafesinden görüntüler Çikolata tutkunlarının rüyaları gerçek oldu

Chicago'da açılan dünyanın ilk Nutella kafesinde ekmekten salataya, çorbadan sandviçe kadar her şey çikolata ile yapılıyor

Amerikalılar kafenin ilk müşterilerinden olabilmek için sabah 5'ten itibaren sıraya girdi

CHICAGO (AA) – Tüm menüsü çikolata ile yapılan ürünlerden oluşan dünyanın ilk Nutella kafesi, ABD'nin Chicago kentinde açıldı.

Açılış duyurusu sosyal medya üzerinden yapılan kafe, Chicago'nun ünlü Michigan Caddesi'nde gerçekleşen görkemli törenle faaliyete girdi.

Özel menüsü ile çikolata sevenlerin rüyalarını gerçeğe dönüştüren kafenin ilk müşterilerinden olmak isteyen Amerikalılar, törenden saatler önce uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah 5'ten itibaren sıraya giren bazı çikolata tutkunları, ilk grupta kafeye alınan 400 müşteri arasına giremeyince ikinci grupta yer alabilmek için yaklaşık 3 saat daha bekledi.

Basının yoğun ilgisini çeken kafenin özel menüsünde; sandviçten salataya, çorbadan ekmeğe kadar tüm ürünler çikolata ile yapılıyor.

Akşam yemeği servisi de yapılan kafenin önündeki müşteri kuyruğu gün boyu devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Nutella Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title