Haberler

Cihan Saraç'tan Çelikel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Cihan Saraç, Gençlik ve Spor Sakarya İl Müdürü Fatih Çelikel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Cihan Saraç, Gençlik ve Spor Sakarya İl Müdürü Fatih Çelikel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Cihan Saraç, ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Salih Koşu'nun yerine ataması yapılarak Gençlik ve Spor Sakarya İl Müdürü görevine başlayan Fatih Çelikel'i makamında ziyaret eden Saraç, Sakarya'da sporun gelişmesi adına ellerinden gelen desteği vereceğinin sözünü verdi. Sakarya'nın spor alanında da başarılı bir il olduğunu ifade eden Saraç, başarının daha da artarak, uluslararası başarılara imza atılması adına spora destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Çelikel, ziyaret dolayısıyla Saraç'a teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Saraç Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title