Haberler

Çiftlik Bank'ın Danışmanlığını Yaptığı Ortaya Çıkan Oyuncu Mehmet Çevik: Resmi Görevim Yok!

Güncelleme:

Kurucusu Mehmet Aydın'ın arkasında binlerce mağdur bırakıp kayıplara karıştığı Çiftlik Bank'ın basın ve iletişim danışmanı oyuncu Mehmet Çevik, şirkette resmi görevinin olmadığını iddia etti.

"DOLANDIRICILIK İDDİASIYLA SORUŞTURMA"

Sanal bir oyun üzerinden organize edilen ve yüksek gelir vaat eden Çiftlik Bank organizasyonunun piyasadan yarım milyar lira topladığı ortaya çıkmıştı. SPK sistemin 'bank' ibaresini kullanması nedeniyle reklam faaliyetlerini geçici olarak durdurmuş, dolandırıcılık iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı.

MEHMET ÇEVİK'TE KADRODA YER ALDI

Çiftlik Bank organizasyonu için 'nitelikli dolandırıcılık' tespitini yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı suç duyurusunda bulunmuştu.

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'a şu an ulaşılamıyor. Çok sayıda insan ise paralarını şirketten alamadıklarını belirterek şikayetçi oldu.

Çiftli Bank'ın popüler zamanlarında ise Aydın'ın yanında oyuncu Mehmet Çevik vardı.

"RESMİ GÖREVİM YOK"

Suskunluğunu bozan Çevik, şirketle ilişkisini şu sözlerle anlattı: "Ben sadece reklamlarda oynadım. Suç mu? Medya ve iletişim danışmanını siz yazdınız. Benim resmi görevim yok.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Çevik Aydın 3. Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500

Yorumlar (38)

NAMESİZ:

Oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuktur.

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Türkiye bu işlerin en kolay yapıldıgı fakat yapanların yanına kar kaldığı dolandırıcıların cenneti olmuş

7
0
yanıtYanıtla
ARMUD:

DOLANDIRICI SAHTEKARLAR DEVLETİNDE SUÇU ÇOK SENİN MEMURUN UYUYOR MU İLK AÇTIKLARINDA TAKİP EDİP DENETLESSELER YA İŞLERİ BU DEĞİL Mİ BEN VATANDAŞIN MAĞDURİYETİNİ DEVLETİ SUÇLARIM DEVLET DOLANDIRCILARIN BU KADAR BÜYÜMESİNE GÖZ YUMMASA ÇOK İNSANIN CANI YANMAZ

5
0
yanıtYanıtla
necdet:

sorun tamda burda 1 sene sonra mı akıllarına geliyor. bence engelleme var

yanıt0
yanıt0
necdet:

ya genç arkadaş mükemmel bir sistem kurmuş bunu oyun sektöründe bunu gerçek hayata geçirmeye çalışınca suç oluyor. baştan kendi bile beklemiyormuş ama talebi görünce oda şaşırmış. bir şirketin 10 yılda aldığı noktaya bir anda çıkınca sorun burdan kaynaklanıyor. adam bu ülkeye en büyük hayvan çifliği kuracağım dedikten sonra patlama denmez buna patlatma denir. maalesef devlet bürokrasisi halkın devleti değil sermayenin devleti. 1 seneden fazla faal olan bu şirkete şimdiye dek niye dur demediler.

1
3
yanıtYanıtla
ünal özer:

Necdet sen hala ayakta uyuyosun, adam oyun diye başlamış gerçek görünsün diye bol reklam birkaç ahır ağıl yapmış, mal deyneklerinden parayı almış soluğu ururguayda almış, sen ne içtin. adam çarpmış kaçmış. sen hala bürokrasi bürmoyokrasi, sen ne ayaksın neler için seeennnn, uyan la uyan.

yanıt1
yanıt0
necdet:

ünal özer sen medyaya bakma onlar uçmuş der kaçmış der sahipleri bitir dedimi bitirmeye başlarlar buna ekonomik savaş denir. savcılık gider soruşturmasını tamamlar mahkeme hükmü verir bizde dolandırıcı deriz. mesele adamın dolandırması deği dolandırma varsa bunda suçun devlete ait olması yoksada bunda engelleme olması madem dolandırıcıbir şirket bu şirket bir yıldan fazla maliyeye kayıtlı değil mi maliye armut mu topluyordu küçük bir paranın 40 kere arkasına düşen devlet yeni mi aklı başına geldi.

yanıt1
yanıt0
Rok:

öyle kolay para yoookk arkadass atlamayacaktınız sazan gibi

4
0
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Kimse kimseye para vermez durduk yere fazla uyanık olmaya gerek yok. Para kaptıranlar da çok masum değil adamları uyarıyorum sahtekar onlar paranız gidecek diye bana sende yatır çok sağlam diyor

4
0
yanıtYanıtla
necdet:

kimse kimseye para verdiği yok. yatırımcı al bu paramı işlet diyor. katılım bankası gibi bir şey tek farkı üretimde ve satıştaki karıda eklemeleri sistem güzel. ama uygulayan başarılı ve güzel olacak. yüzde yüz yüzde ikiyüz hiç bir yerde kar elde edemessin ama bu sistemde açık uçlu olarak yüzde ellilere kadar kar elde etmek mümkün.

yanıt0
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title