Haberler

Muhasebecisi, Kıvanç Tatlıtuğ'u Dolandırdı: Ciddi Mağduriyetim Var!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini dolandıran muhasebecisi hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık çıkışı açıklama yapan Tatlıtuğ, "Ciddi bir meblağ mağduriyetim var." dedi.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini dolandırdığını öne sürdüğü muhasebecisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdi. Tatlıtuğ ifade verirken hayranları fotoğraf çektirmek için savcılık kapısında kuyruk oluşturdu.

SAVCILIK KAPISINDA FOTOĞRAF KURUĞU OLUŞTU

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, vergilerini ödemesi için verdiği 3,5 Milyon TL parayı alarak kayıplara karıştığını iddia ettiği muhasebecisi Erdal D.'yi şikayet ettiği soruşturmada ifade verdi. "Şikayetçi" sıfatıyla ifadesi alınan Tatlıtuğ için, savcılık kapısında fotoğraf kuyruğu oluştu. Tatlıtuğ, ifade verdikten sonra kapıda bekleyen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

"MALİ MÜŞAVİRİM TARAFINDAN MAĞDUR OLDUM"

İşte Tatlıtuğ'un açıklaması:

Benim bir mağduriyetim vardı. Mali müşavirim tarafından mağdur oldum. Hem ben mağdur oldum, hem de devletim zor durumda kaldı. Kendisinden şikayetçi oldum. Gerekli açıklamaları yaptık. Mağduriyetimizin giderilmesi ve önümüze güzel bakabilmemiz için gerekli şeyleri yaptık.


"MAALESEF İNSAN GÜVENİYOR"

Kendisine (muhasebeci) şu an ulaşılamıyor ama tüm gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu herkesin başına gelebilecek bir şey. Maalesef insan güveniyor. Güveninin karşısında bir takım sorunlarla karşılaşabiliyor. Şu zamana kadar birçok insanın başına gelmiştir. Detayları zamanı geldiğinde açıklayacağım.

"CİDDİ BİR MEBLAĞ MAĞDURİYETİM VAR"

Rakam konuşmayalım. Ciddi bir meblağ mağduriyetim var. İncelemeye tabi tutulduğum zaman farkına vardık bir takım ciddi sıkıntılar olduğunu. Gerekli tüm dosyalarımızı ve evraklarımızı toparlayıp sayın savcımıza şikayetçi olarak geldik. Şimdi gidiyoruz.

Tatlıtuğ, birkaç hayranıyla daha fotoğraf çektirdikten sonra adliyeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (44)

baba ref:

ayakkabı kutusuna koysaydın evinde pasra saymac makinasıyla sayıpta

9
13
yanıtYanıtla
eko:

koyunun onde gıdenısın. .

yanıt2
yanıt1
Para uzmanı:

Bu zararın telafisi bir reklamda oynamaya.Dert değil..

14
4
yanıtYanıtla
ASLI:

KIVANÇ GİBİ BİR ERKEĞE YAPILIRMI BU. ŞİDDETLE KINIYORUM.

2
16
yanıtYanıtla
Fakir adam:

Banka hesap no verin aramızda para topluyak garibana

11
5
yanıtYanıtla
Caner:

Sorun değil bunlar için adamın tipi yerinde bide bize bak İlyas Salmana benziyorum hiç bi türlü gelirim de yok giderimde

15
0
yanıtYanıtla
Shadow:

canın sağolsun kardeşim

yanıt6
yanıt0
Can:

Bihter ile yediğin hurmalar gün gelir böyle çıkar;)))

8
7
yanıtYanıtla
Ertan:

İnternet üzerinden yüm vergi. Borçlarımı kendim ödüyorum.Tavsiye ederim.

13
2
yanıtYanıtla
Hatice:

Herkesin basina gelebilecek bir olay kinamamak lazim benim basima gelmez dememek lazim kivanc tatlitug gibi bir cok taninmis insanlarin hatta normal vatandasinda basina gelebilir yalniz herkes ahlaksiz olmus demekte yalnis ne helal sut emmis insanlar var aileler cocuklarina helalinden yedirir icirirse bu tur olaylar azalir helal kazanci herkesin dusunmesi lazim

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title