Haberler

CHP'nin Aday Adayları Eğitimi Sona Eriyor

Güncelleme:

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara'da yapılacak eğitimlerle sona eriyor.

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara'da yapılacak eğitimlerle sona eriyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı yaptığı yazılı açıklamada, bu hafta, Ankara'da yapılacak iki programla birlikte yaklaşık 7 aydır sürdürülen eğitim programlarına son verileceğini belirtti. Türkiye'nin pek çok farklı bölgesinden 800 aday adayının 14-15 Aralık'ta, eğitimlere katılmak üzere Ankara'da olacağını kaydeden Sarı şunları dedi:

"İki gün sürecek olan bu son eğitim programında katılımcılar, Etkili İletişim Becerileri, Halkla İlişkiler ve Propaganda derslerinin yanında; Sosyal Demokrasi ve Yerel Yönetimler, Yeni Büyükşehir Yasası, Kentsel Dönüşüm, Muhtarlık gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma-değerlendirme bölümüyle birlikte programı tamamlayacak.

Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adaylarına yönelik hazırlanan bu eğitim programında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşturulan eğitmen grupları ders verecek. Ayrıca, eğitim organizasyonlarında parti eğitmenleri de görev alacak. 7 Haziran 2013 tarihinden bugüne kadar sürdürülen eğitimlerle birlikte, yaklaşık 12 bin aday adayı yerel seçimlere hazırlandı. Bu 7 aylık zaman diliminde, Türkiye'nin farklı bölgelerinde, toplamda 58 eğitim programının yürütülmesinde emeği geçen örgütlerimize, üyelerimize ve eğitmenlerimize verdikleri destek ve katkı için teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Perihan Sarı Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title