Haberler

CHP Milletvekili Adayı Pekşen'den "Kapatılan Belediyeleri Yeniden Açacağız" Vaadi

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Haluk Pekşen, seçim gezilerini Düzköy ilçesinde sürdürdü.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Haluk Pekşen, seçim gezilerini Düzköy ilçesinde sürdürdü.

CHP Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dur durak bilmeyen Pekşen, sabahın erken saatlerinde Havaalanı ve Pelitli mahallelerinin ardından Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü (DSİ) ziyaret ederek çalışanlarla görüştü. Daha sonra Vakfıkebir İlçesine geçerek Kaymakam Yıldıray Malğaç ile bir süre sohbet eden Pekşen, birimleri gezerek çalışanlarla görüştü. İlçede esnaf ziyaretlerinde de bulanan Pekşen, ardından Vakfıkebir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Beraberinde CHP milletvekili adayları Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya, Yavuz Karan ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun da katılımıyla Düzköy ve Çayırbağı'na çıkarma yapan Pekşen, Çayırbağı'nda bir miting yaptı.

CHP milletvekili adayı Haluk Pekşen, konuşmasında Trabzon'un büyükşehir yapılarak beldelerdeki hizmet kurumlarının kapatıldığı gibi elektrik, su ve emlak vergisi gibi ödemelerde faturayı katladığını belirterek CHP iktidarında bu külfetten vatandaşı kurtaracaklarını kaydetti. Pekşen "Sevgili Çayırbağlılar, şimdi bu AK Parti iktidarı size ne verdi? Trabzon'u büyük şehir yaparak size artı bir hizmet mi getirdiler? Hayır. Hizmet getirmedikleri gibi burada size hizmet veren kurumları da kapattılar. Ne oldu şimdi? Hizmet alamadığınız gibi faturalarınız da katlandı. Elektrik, su ve emlak vergileri faturalarınız kabardı. Üstelik sağlık ocağı, Ziraat Bankası gibi kurumlar ne oldu? kapatıldı. Siz Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Çayırbağı'nda hiç gördünüz mü? Büyükşehir Belediyesi sizin hayatınızda bir değişiklik yaptı mı? Yaptı. Ne yaptı? Faturalarınız kabardı, ödemeleriniz kabardı, ama hayat kalitenizde bir gelişme olmadı. Bu bölgeye bağlı olan hizmetlerin Büyükşehir belediyesi yapılmakla her şey bitti. Öyle değil mi? Bunlar biliyorsunuz, yol yapmazlar ama yolsuzluğun baş mimarlarıdır. Şimdi CHP diyor ki, sizi bu yaşadığınız sorunlardan kurtaracak çözümler bizde var. Bakın köylüye 100 bin liralık faizsiz kredi, emekliye 2 maaş ikramiye, geliri olmayan ailelere 720 lira gelir, asgari ücreti vergi dışı bırakıp, en az bin 500 lira yapacak projelerle sizin yaşam standardınızı yükselteceğiz. CHP insanca yaşanacak bir gelir dağılımı öneriyor" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Pekşen Çayırbağı Trabzon Düzköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title