Haberler

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer Mesiad'ı Ziyaret Etti

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (Mesiad) Ziyaret Ederek Başkan Mustafa Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Görüştü.

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MESİAD) ziyaret ederek Başkan Mustafa Güler ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Ziyarette konuşan CHP Milletvekili Seçer, parlamentodaki çalışmaların sivil toplum önderlerinin katkılarıyla daha verimli gerçekleşeceğini ifade ederek, "Meclis'te kapımız her zaman sizlere açık olacak. Bizim için sivil toplum örgütlerinin çalışma ve düşünceleri çok önemli. Sizlerden katkı bekliyoruz" dedi.

MESİAD Başkanı Mustafa Güler ise, ülkemizin en önemli sorununun işsizlik olduğunu hatırlatarak diğer sorunların kaynağında da işsizliğin yattığını öne sürdü.

"İşi olan insanın aşı olur. Aşı olan insan kötülüklerden uzak durur" diyen Güler, kentin tarım, sanayi ve turizm sorunlarını çözerek daha fazla istihdam yaratılması gerektiğini söyledi. Bürokrasi sorununun da devam ettiğine işaret eden Güler, "Denetleme engellemeye dönüşüyor. Engelleme rüşveti doğuruyor. Yatırımın önündeki engel nedeniyle genç insanlar kendi işini kurmak yerine kapağı devlete atmanın yollarını arıyor" diye konuştu. Mersin-Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Projesi'nin de yasaya takıldığını

anımsatan Güler, proje hayata geçirildiği takdirde 10 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını ve 10 bin ailenin geçim kaynağı olacağını söyledi.

Kentin en önemli sektörü olan tarımsal üretimde yaşanan pazar sıkıntısının da çözümünün turizmin gelişmesiyle olacağını belirten Güler, "Yerli ve yabancı turistin gıda ihtiyaçları burada üretilen tarımsal ürünlerden karşılanarak pazar sorununa da katkı sağlayacaktır" dedi.

(ÖT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title