Haberler

CHP'lilerin Taziye ve Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel ve Sakine Öz ile birlikte dün Alaşehir yakınlarında meydana gelen trafik kazasında vefat eden ve yaralanan işçilerin ailelerine taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel ve Sakine Öz ile birlikte dün Alaşehir yakınlarında meydana gelen trafik kazasında vefat eden ve yaralanan işçilerin ailelerine taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette kazadan yaralı kurtulan işçilerden Ergün Ece, Hayriye Kersin ve Fadime Karakaya'nın ifadeleri yaşanan facianın "ben geliyorum" dediğini ortaya çıkardı. Normal şartlar altında iki minibüs ile taşınması gereken yaklaşık 50 işçinin tek minibüse istifleme bindirildiği ileri sürüldü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ve beraberindeki partililer kazadan yaralı kurtulan Ergün Ece, Büşra Çolak, Büşra Özlem, Alime Ertürk, Nurşen Demir, Hayriye Kersin ve Fadime Karakaya'yı evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ziyarette heyet yaralıların sağlık durumları ve kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Kazada yaşamını yitiren minibüs şoförü Muhammet Ceylan ve işçilerden Hediye Kutlu'nun evlerine giden CHP heyeti, Ceylan ve Kutlu'nun ailelerine başsağlığı dileyerek acılı aileleri teselli etti.

Ziyarette kazadan yaralı kurtulan işçilerden Ergün Ece, Hayriye Kersin ve Fadime Karakaya'nın ifadeleri yaşanan facianın "ben geliyorum" dediğini ortaya çıkardı. Normal şartlar altında iki minibüsle taşınması gereken yaklaşık 50 işçinin tek minibüse bindirildiği ileri sürüldü. Minibüste olması gerekenden çok fazla kişinin taşındığını ileri süren Ergün Ece; şöyle konuştu: "Minibüs normalde 29 kişi alıyor. Bir de şoför 30 kişi. Yaklaşık 10-12 kişi de ortada ayakta duruyordu." Hayriye Kersin ise; "Minibüste 54 kişi olduğunu söylediler. İki minibüsün taşıyacağı insanı bir minibüse doldurdular. Orta koridor doluydu" dedi. Fadime Karakaya da hafta sonu olması nedeniyle iç piyasaya ürün kesilmediğini ifade ederek; "Cumartesi olduğu için tek otobüse çevirdi. Şoför bizi tek araba ile taşıyacağını söyledi" dedi. Yaralı yakınları, minibüsün bu kadar kişiyi taşımasının imkansız olduğunu belirterek; "Minibüsün frenlerinin bu kadar ağırlığa dayanamaması normal. Facia bilerek göz göre göre gelmiş" diyerek bir yanlışa dikkat çekti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Akkaya Özgür Özel Sakine Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title