Haberler

CHP'li Vekil Yarayıcı Meclis'te Şarkı Söyledi

Güncelleme:

Grup Yorum'un eski solisti CHP'li vekil Hilmi Yarayıcı, Meclis'te oturduğu yerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Analara Kıymayın Efendiler" şarkısını seslendirdi.

Grup Yorum'un eski solisti ve CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için, "Analara Kıymayın Efendiler" şarkısını söyledi.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Genel Kurul'da, 2014 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın 2. Maddesi üzerinde soru-cevap bölümünde soru sormak için söz alan CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

"ANALARDIR ADAM EDEN ADAMI"

Yarayıcı, "İzninizle onlar için söylemek isterim, bütün kadınlarımız için" dedi ve, "Analardır adam eden adamı. Aydınlıklardır önümüzde gider, sizi de bir ana doğurmadı mı? Analara kıymayın efendiler, bulutlar adam öldürmesin" dizelerini söyledi.

"BİR DAKİKALIK SÜRE YETERLİ DEĞİL"

TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Yarayıcı şarkıyı söylerken mikrofonun otomatik olarak kapanması üzerine, "Bir dakikalık süre yeterli değil, bir gün kürsüden söz talep ederseniz, sizi daha uzun süre dinleme imkanımız olacaktır" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu Oktay Vural Naci Ağbal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ÇekoMobil-IOS:

Sahnelere geri dön

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title