Haberler

"Varsa devlet gelsin" diyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a soruşturma! Komisere hakareti affetmediler

Güncelleme:

Aydın'ın Didim ilçesinde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında, kendisine beyzbol sopalı saldırının ardından olay yerine gelen sivil komisere hakaret, tehdit ve fiziki eylemden dolayı soruşturma açıldı. Yaşanan anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayın ardından Atabay, "Bu memlekette devlet var ya, varsa devlet gelsin buraya" ifadelerini kullandı.

Didim'de 14 Haziran'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle bir otelin belediye ekiplerince mühürlenmesinin ardından, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı Nizamettin Bulut'a bir restoranda 6 kişi tarafından beyzbol sopalı saldırı gerçekleşti.

"VARSA DEVLET GELSİN BURAYA"

Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı darp edildi. Olaydan sonra restorana gelen polis ekipleri ile başkan arasında yaşanan gerginlikte, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil komiserin üzerine yürüyerek hakaret, tehdit ve fiziki eylemde bulundu. Yaşanan anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayın ardından Atabay, "Bu memlekette devlet var ya, varsa devlet gelsin buraya" ifade etmesi de bir cep telefonu ile kaydedildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiserin şikayetini dikkate alan Didim Cumhuriyet Savcılığı, hakaret, tehdit ve fiziki eylemde bulunduğu iddiasıyla Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Deniz Atabay Didim Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (7)

Gürol Gürol:

esas sehir eskiyalari konusulmasi gerekirken ugradigi saldirinin öfkesiyle konusan belediye baskani elestiriliyo enteresan esas magandalar niye konusulmuyo önce onlara sorusturma acilmasi gerekirken gerci onlara bir belediye baskanina saldirma cesaretini veren birileride vardir

87
82
yanıtYanıtla
Pole star:

Belediye başkanlarının da mı dokunulmazlığı var? Oradaki polisler işi bilmiyor... Alıp götüreceksin emniyete orada devleti göstereceksin devlet var mı yok mu...

78
41
yanıtYanıtla
Ozgr Krdmn:

Dayağı sana devlet mi attı demezler mi? Devlet birilerinin şamar oğlanı değil Bunu sende göreceksin Didim Belediyesi başkanı! O hakaret ettigin devletin savcısı hâkimi sana bunu hissettirecek az bekle

69
41
yanıtYanıtla
Mavi Balık:

adam olayın şokuyla böyle davranmış olabilir ama bir belediye başkanının böyle bir saldırıya maruz kalması utanç verici bir durum,olayın failleri göz göre bu saldırıya hazırlanmış fakat önlem alınmamış.

49
50
yanıtYanıtla
Ozgr Krdmn:

Her belediye başkanı olanın başına bir polis dikilmez. Koruma talep etmemiş Polis napacak

yanıt11
yanıt13
Mavi Balık:

senin bişeyden haberin yok biz didimde yaşıyoruz ,husumet eskilere dayanıyor belediye başkanı kaç defa savcılığa suç duyurusunda bulundu bu çete için ama hiçbişey yapılmadı,adam belediye başkanı yol yordam bilen biri aptalmı gidip boş yere polise çatsın.

yanıt15
yanıt11
Samet Ucgan:

Seneye il belediyesine aday olur kesin

23
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title