Haberler

CHP Heyeti Diyarbakır'da İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı’nın da aralarında bulunduğu 6 kadın milletvekili Diyarbakır’da incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı'nın da aralarında bulunduğu 6 kadın milletvekili Diyarbakır'da incelemelerde bulundu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 24 gündür devam eden sokağa çıkma yasağını yerinde incelemek üzere içinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin de bulunduğu 6 kadın milletvekili Diyarbakır'a gitti.

CHP'nin olayları yerinde incelemek ve yaşananları Genel Merkeze rapor etmek amacıyla giden Milletvekilleri içerisinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Melike Basmaci, Elif Doğan Türkmen, Nurhayat Kayışoğlu, Gamze İlgezdi ve Zeynep Altıok bulunuyor.

Sur'lu muhtarlarla görüşen heyet, daha sonra bazı vatandaşların evlerine giderek, görüşmeler yaptı. Basmacı, "Biz yüreğimizle kulağımızla dinleyerek aynı dili konuşmak için buradayız. Her yerde annelerin acısı aynı. Biz, ne sivillerin, ne askerin ne de polisimizin ölmesini istemiyoruz. Halkın biran önce burada normal yaşamlarına dönmelerini istiyoruz. Birazdan da Sur ilçesine heyet olarak girmeye çalışacağız. Umarım, insanlarımız evlerinden, sıcak yataklarından daha fazla ayrı kalmazlar. Terör bitsin. Askerlerimiz, polislerimiz ölmesin. Doğu'da yaşam normale dönsün" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Melike Basmacı Diyarbakır Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title