Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırıyla İlgili Dava Başladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın Aydın’da bir restoranda ayağından silahla vurulmasıyla ilgili açılan davanın görülmesine başlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın Aydın'da bir restoranda ayağından silahla vurulmasıyla ilgili açılan davanın görülmesine başlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Aydın'ın Efeler ilçesinde bir grup partiliyle yemek yerken ayağından silahla vurulmasıyla ilgili davada tutuklu sanık Alpaslan Sargın ile tutuksuz sanıklar İrfan Türkmen ve Fatih Yeşilyurt'un yargılanmalarına Aydın 3. Asliye Ceza Mahkemesinde başlandı.

Davanın ilk duruşmasına CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Muğla milletvekilleri Akın Üstündağ, Nurettin Demir, CHP İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Tuncay Özkan, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, sanık ve müşteki avukatları katıldı.

Duruşmada sanıklar Alpaslan Sargın, İrfan Türkmen ve Fatih Yeşilyurt ile müştekilerin ifadeleri alınırken, mahkeme 24 Mart tarihine ertelendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a destek olmak için toplanan CHP'liler duruşma sonrası, Aydın Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yaptı.

Bülent Tezcan'ın avukatı Celal Çelik, saldırının siyasi yönü olduğunu iddia ederek; "Sayın Genel Başkan Yardımcımıza yapılan eylemin adam öldürmeye teşebbüs niteliğinde bulunduğunu ifade ettik. Sanığın tutukluluk halinin devamını istedik. ve mahkemece görevsizlik kararı verilmesini talep ettik. Sayın yargıç şu an itibari ile görevsizlik yönünden değerlendirme yapmayacağını, bir sonraki duruşmada buna ilişkin değerlendirme yapacağını ifade etikten sonra tutukluluğun devamına ilişkin değerlendirme yaptı. Biz bu olayın siyasi bir olay olduğunu arkasında başka güçlerin olduğunu sistemli bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisine bir eylem olduğunu ifade ettik" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise konunun takipçisi olacaklarını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Yeşilyurt Bülent Tezcan Özgür Özel Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title