Haberler

CHP Edirne İl Başkanı Bozkurt: "İstifa Mektubum Çekmecedeydi"

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, "Eğer oylarımız artmasaydı, istifa mektubum çekmecede hazırdı" dedi.

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, "Eğer oylarımız artmasaydı, istifa mektubum çekmecede hazırdı" dedi.

1 Kasım Genel Seçimleri'nin ardından değerlendirmelerde bulunan Bozkurt, herkesin şapkasını önüne koyma vakti geldiğini söyledi. Özellikle partinin genel merkezindeki yapının köklü bir değişikliğe uğraması gerektiğini dile getiren Bozkurt, "Genel merkezde önemli görevler üstlenen bir çok yöneticimizin seçim bölgelerinde yaşanan oy kayıplarını oldukça manidar buluyorum" ifadelerini kaydetti.

"EDİRNE VE TRAKYA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI"

Seçim propaganda döneminde Edirne ve Trakya'daki CHP örgütlerinin üzerine düşen gayreti gösterdiğine dikkat çeken Bozkurt, " Cumhuriyet Halk Partisi'nin sarsılmaz kalesi Edirne ve Trakya'da CHP'yi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Partimizin başını bu bölgede il örgütleri olarak öne eğmedik. Çıkan sonuçlar Edirne ve Trakya bazında iyi. Ancak genel olarak ortaya çıkan sonuç bizleri üzdü. Bundan sonraki süreçte muhalefet partisi neferleri olarak çalışmalarımıza ivme kaybetmeden devam edeceğiz. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli il örgütleri olarak önümüzdeki günlerde genel merkeze bir talebimiz olacak. Bu talep, CHP'nin Trakya delegelerinin arttırılması yönünde olacak. Trakya'da kazanılan başarı genel kurullarda daha fazla temsiliyet hakkımızın olması gerektiğini açık ve net bir şekilde ortaya koydu. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli il örgütleri olarak ilerleyen günlerde böyle bir öneride bulunacağız" diye konuştu.

"1 Kasım Erken Genel Seçimleri'nde eğer başarısız olsaydım istifa mektubum hazırdı" diyen Bozkurt, "Gerekeni yapacaktım. Bundan sonraki süreçte CHP olarak bizler yine halkımıza yanlışı haykırmaya ve cumhuriyetin yılmaz bekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Trakya Bölgesi Oktay Bozkurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title