Haberler

CHP'den Milletvekili Adayı Gösterilmeyen Tan'dan 'Partimin Kararına Saygılıyım' Açıklaması

CHP’de 7 Haziran seçimlerinde Kayseri’den ön seçim ile ikinci sıra milletvekili adayı olan Ali Paşa Tan, 1 Kasım seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili listesinde aday gösterilmedi.

CHP'de 7 Haziran seçimlerinde Kayseri'den ön seçim ile ikinci sıra milletvekili adayı olan Ali Paşa Tan, 1 Kasım seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili listesinde aday gösterilmedi. Milletvekili adayı gösterilmeyen Ali Paşa Tan yaptığı basın açıklamasında, partisinin aldığı karara saygı duyduğunu söyledi.

CHP İl binasında basın açıklaması yapan CHP Kayseri Milletvekili aday adayı Ali Paşa Tan, "7 Haziran'da bir seçim geçirdik. 7 Haziran'da vatandaşlarımız AKP'ye 'bu ülkeyi koalisyonla yöneteceksiniz' dedi. AKP bunu yapmadı. Bu açıdan 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimleri çok önemli. Geçtiğimiz günlerde de bununla ilgili aday belirlemeleri oldu. Bende Kayseri'den milletvekili aday adayı olmuştum ama listeler açıklandıktan sonra aday olmadığımı öğrendim. Ben partimin aldığı karara saygı duyuyorum" diye konuştu.

Tan ayrıca, "Bizler gücümüzü halktan aldık. bundan sonra da böyle olacak. Ali Paşa Tan olarak bugünlere tırnaklarımı kazıyarak geldim. Partime hizmet etmeye çalıştım. Bizim ilkemiz sadece aday olmak değil, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesidir. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu açıdan yeni listede yer alan arkadaşlara başarılar diliyorum. Onlarla birlikte olduğumu söylemek istiyorum. Partim benim için bunu uygun görmüş, anlayışla karşılıyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Paşa Tan Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title