Haberler

CHP Çukurova İlçe Yönetiminde Toplu İstifa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, beraberinde 9 yönetici ile parti içi görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, sabah saatlerinde parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Başkan Erdoğan, 'Muhtarlık Bölgesi Delege ve Önseçmen' seçimlerini tamamladıklarını fakat seçimlere belediyeden aldığı gücü, parti üzerinde kullanan ve bu sayede örgüt yönetimlerine hakim olmak isteyen bir anlayışın gölgesinin düştüğünü belirterek, "Bir belediye başkanımız, başka bir ilçenin mahalle delege seçimlerinde liste çıkararak, adeta aday gibi çalışmış ve belediyenin olanaklarını bu süreç için seferber etmiştir. Bu durum da gösteriyor ki önümüzdeki günlerde yapılması planlanan mahalle delege seçimlerinde aynı sorunları yaşayacağız" diye konuştu.

Göreve geldiği günden bugüne kadar koltuklarla değil CHP'nin ilkelerine bağlı kalmak için çaba gösterdiğini kaydeden Erdoğan, "Bizler, şu ana kadar parti yöneticileri olarak, CHP iktidarı için üstün bir gayretle çalıştık. Şu andan itibaren ise CHP birer üyesi olarak aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Belediye imkanları ve etik dışı yöntemler ile, parti örgütleri üzerinde kurulmaya çalışılan tahakkümü reddediyoruz" dedi.

Öte yandan CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, parti içerisindeki görevlerinden ilçe saymanı Hayati Saplık, ilçe bilişim sekreteri Faruk Aydın, ilçe yönetim kurulu üyesi Gürsel Akarsu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meral Çelik Tohumcuek, Sebiha Keskin, Murtaza Kulu, yedek üye Özgür Altıok ve Faruk İpek ile birlikte istifa ettiklerini bildirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksel Erdoğan Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title