Haberler

CHP Burdur İl Örgütü 1.bahar ve Gençlik Şöleni Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı 1. Bahar ve Gençlik Şenliği Düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı 1. Bahar ve Gençlik Şenliği düzenledi.

CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, il, ilçe ve beldelerin yöneticileri, üyeler ve gençlerin katıldıkları "1. Bahar ve Gençlik Şenliği" Burdur Gölü kıyısındaki çamlık Piknik Alanı'nda yapıldı. Şenliğin açılış konuşmasını CHP İl Başkanı İsmail Erkaya yaptı. Erkaya konuşmasında, "Bildiğiniz gibi şölenler herhangi bir zafer sonrası ya da zafere hazırlık amacıyla dayanışmayı sağlamak için düzenlenir. Biz de CHP olarak bu şöleni gençliğimizin partimize duydukları güveni sergileyip, daha güzel günler görmeyi amaçladıklarına hazırlık şöleni olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Konuşmasında gençlere seslenen İsmail Erkaya, şunları söyledi: "Sevgili gençler, her rejim kendini savunacak kuşaklar yetiştirmeyi amaçlar. Bunu bilen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'te cumhuriyeti ve devrimlerini korumayı sizlere emanet etmiştir. Bu emaneti savunmak hiç de kolay değildir. Evde baskı, okulda baskı, emniyette baskı derken neredeyse genç olmaktan bıkacaksınız. Ama Atatürk devrimcisi olan gençler, her koşulda mücadele etmeyi göze almak zorundadır." Konuşma sonrası, verilen konserde gençler gönüllerince eğlendi.

(HG-ŞT-Y) 10.05.2008 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title