Haberler

Ceylan Çapa, Sevgilisiyle Yakınlaşan Gamze Özçelik'e Tokat Attı

Güncelleme:

Sosyetik güzel, katıldığı bir davette, sevgilisi Altuğ Leblebici ile Gamze Özçelik'in koyu sohbetinden rahatsız olunca, Özçelik'e tokat attı.

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri Alaçatı'da düzenlenen bir partide buluştu. Partiye, Ceylan Çapa'nın sevgilisi Altuğ Leblebici'nin Gamze Özçelik'le yakınlaşma dedikodusu damga vurdu.

SANAT DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ KATILDI

Ünlü bir moda dergisinin, bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği parti, geçen hafta sonu Ender Alkoçlar'ın Alaçatı'da yeni açtığı otelde yapıldı. Etkinlik, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini Alaçatı'da buluşturdu.

YAKINLAŞMALARINI KISKANDI

Daha önce Burak Özçivit'i kıskandığı haberleriyle gündeme gelen Ceylan Çapa, iddiaya göre Gamze Özçelik'le yakınlaştığı gerekçesiyle sevgilisi Altuğ Leblebici'yle kavga etti.

GAMZE ÖZÇELİK'E TOKAT ATTI

Gamze Özçelik'e tokat atan Çapa, sevgilisi Altuğ Leblebici ile de kıskançlık kavgası yapıp ayrılık noktasına geldi.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gamze Özçelik Ceylan Çapa Alaçatı Tokat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (29)

EL KURDOMobil-IOS:

HDP gümbür gümbür geliyor.

183
183
yanıtYanıtla
ahmedmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ver oyunu akp ye beraber bozalım buyuk oyunu

19
24
yanıtYanıtla
AK TROL:

EVDEN TOMARLA PARA ÇIKAR PARALEL OLUR ŞİRKETLER MADENLER FABRİKALAR ADALAR SAHİLLER GÜMRÜKLER SATILIR YOL OLUR ÇOK TA İYİ OLUR. . . ÜLKEMİZDE DIŞ GÜÇLERE SATILMADIK 1 YER EVİMİZDE SARAYIMIZDA PARA DOLU OLMAYAN BİR KUTU KALANA KADAR OYLAR AKP YE

yanıt3
yanıt2
osmanlı tokadı:

valla, tokat dediğin Sevda Demirel gibi atılır. Ne dedin sen? çaaaat!

39
1
yanıtYanıtla
OsmmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bizde akp diyoruz oylar akpye yaparsa akp yapar gerisi b. ...

15
18
yanıtYanıtla
AKTROL:

AKP İY YAPTI TÜRKİYEDE SATILMADIK SAHİL LİMAN GÜMRÜK FABRİKA ŞİRKET KALMADI. DOLDURULMADIK KUTU BAVUL VALİZ KALMADI. . . OYLAR AKP YE YAPARSA ANCA ONLAR YAPAR

yanıt1
yanıt4
Propagandanızı sevsinlerMobil-IOS:

Kürdüm ama oyum akpye yazan arkadaş. Senin ne oldugunu herkes biliyo. Korkunun ecele faydası yok. Hdp geliyor.

10
17
yanıtYanıtla
Kurdum PKK değil Mobil-IOS:

Gercek kurt ve musluman olanları özellikle oyunu kesinlikle hdp ye vermez hudapar a verir yine de vermez ama cok şükür bizim gibi aklı basında olanlar AKP ye veriyor oyunu bizi muhattap alan ilerleyen dil yasağını kaldıran ohali kaldıran ve çözüm icin çalışan parti AKP dir gerisi Fas'a fiso

15
10
yanıtYanıtla
Allah rahmet etsin Keşke olmasaydı:

Onlar konuşur Hırsızlar Çalar D:

17
8
yanıtYanıtla
horozmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çok umrumdaydi gebertin birbirinizi

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title