Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1. Bölge Eçim Koordinasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti teşkilatlarının 7 Haziran seçimlerinden daha fazla çalıştığını belirterek, “1 Kasım çok iyi olacak” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti teşkilatlarının 7 Haziran seçimlerinden daha fazla çalıştığını belirterek, "1 Kasım çok iyi olacak" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Koordinasyon merkezinde 1. Bölge SKM Başkan Yardımcısı Bilal Topçu ile sohbet eden Güllüce, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

AK Parti teşkilatlarının 7 Haziran seçimlerinden daha fazla çalıştığını ifade eden İdris Güllüce, "Büyük bir aşk var. Daha fazla heyecan var. 7 Haziran'da sanki biraz daha azdı bu. Seçim sonuçları da zaten teşkilatlarımızı mutlu etmemişti. Bunun sebeplerini daha fazla çalışarak halledeceklerini düşünüyorlar. Gençlerimiz, kadın kollarımız, ana kadememiz çok daha coşku ile çalışıyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan aldığı izlenimleri de anlatan Güllüce, "Vatandaşlar da bu çalışmanın sonucunda çok mutlu, daha iyi bir seçim olacağını söylüyor. İhmal ettiğini ya da oy kullanamadığını söyleyenler hata ettiklerini söylüyorlar. 1 Kasım çok iyi olacak inşallah" diye konuştu. Güllüce, bir süre seçim koordinasyon merkezinde kaldıktan sonra buradan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce Bilal Topçu İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title