Haberler

VakıfBank, Partizan Vizura'yı 3-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubunda yer alan VakıfBank, ilk maçında Partizan Vizura'yı 3-0 mağlup ederek grup maçlarına galibiyetle başladı.

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda yer alan Vakıfbank, ilk maçında Partizan Vizura'yı 3-0 mağlup ederek grup maçlarına galibiyetle başladı.

Müsabakaya Costagrande, Kübra, Sheilla, Vasileva, Rasic, Naz ve Gizem (libero) ilk altısı ile başlayan Vakıfbank, rakibi önünde ilk seti 25-18 almayı başardı. Sarı-siyahlılar, müsabakanın ikinci setini de üstün oyunuyla 25-10 önde tamamladı ve setlerde 2-0'ı buldu. Sezonun ilk Avrupa maçının final setinde de üstün oyununu sürdüren sarı-siyahlılar, bu seti 25-19 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Vakıfbank'ın müsabaka boyunca en etkili oyuncuları Sheilla Castro (12 sayı) ve Kübra Akman (10 sayı) oldu. Vakıfbank'ta Sheilla Castro ve Carolina Costagrande de 9'ar sayı ile galibiyete katkıda bulundu.

Öte yandan Vakıfbank, ikinci maçını İtalyan temsilcisi Nordmecannica Piacenza ile 26 Kasım'da yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Vakıflar Bankası Partizan Vizura Sheilla Castro Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title