Haberler

Çeşme'de Kaybolan Barmenin Ailesinin Umutlu Bekleyişi Sürüyor

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde uyudukları dubanın bağlı bulunduğu yerden kopması sonucu denize sürüklenerek kaybolan ve 3 gündür aranan 2 arkadaştan Edirne'de oturan 35 yaşındaki Çınar Gürses'in evinde umutlu bekleyiş sürüyor. Oğlunun iyi bir yüzücü olduğunu ve hayatta kalmayı başardığına inandığını söyleyen baba Ahmet Gürses, yetkililerden yardım beklerken anne Rabia Gürses ise oğlunun ölü yada diri bir an önce bulunmasını istedi.

Edirne'den hem tatilini yapıp hem de çalışmak için Çeşme'ye giden Çınar Gürses barmenlik yaptığı iş yerinin plajında gece İstanbul'dan yanına gezmeye gelen arkadaşı ile uyudukları dubaların bağlı olduğu yerden halatların kopması sonucu üç gün önce denizde sürüklendi. Telefonla yardım isteyen iki arkaşın bulunması için çalışmalar sürerken Çınar Gürses'in Edirne'deki ailesininde umutlu bekleyişi sürüyor. Üç yıl önce bir çocuklarını Tunca Nehri'nde boğulması sonucu kaybeden Gürses ailesi gelecek iyi haber telefonunu bekliyor. Edirne Barutluk Mahallesi TOKİ evlerinde oturan Çınar Gürses'in babası Ahmet Gürses yetkililerden bir an önce oğlunun bulunmasını istedi.

"İKİNCİ ACIYA DAYANAMAM"

Oğlunun iyi bir yüzücü olduğunu boğulduğuna inanmadığını anlatan gözü yaşlı baba Ahmet Gürses, "Ben her gün televizyonun başında, oğlumun bulunduklarına dair müjdeli bir haber bekliyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Ölü veya diri, arkadaşıyla birlikte bulunup bizlere teslim edilmesini bekliyoruz. Ben üç yıl önce diğer oğlum Çetin'i  suda boğulması sonucu kaybettim. Onun acısını unutmadan ikinci acıyı yaşamak istemiyorum. İkinci acıya dayanamam. Bir baba olarak yetkililerden konuya daha fazla hassasiyet göstermelerini istiyorum"dedi.

"MÜJDELİ HABER BEKLİYORUZ"

Anne Rabia Gürses ise oğlunun acısına artık dayanacak gücünün kalmadığını, ayakta durmakta zorluk çektiğinisöyledi. Oğlu ile en son bayram sabahı konuştuğunu anlatan ve yetkililerden müjdeli haber beklediklerini söyleyen anne Rabia Gürses "En son Telefonla bayramımızı kutladı. Ondan sonra bir daha haber alamadık. Biran önce oğlumu bulsunlar, ben bu acıya dayanamam. Zaten diğer oğlumda boğularak öldü, aynı acıyı ikinci kez yaşamak istemiyorum" ifadesinde bulundu. Anne ve baba Gürses Çınar Gürses'in eline aldıkları fotoğrafla çocuklarından gelecek müjdeli haberi beklediklerini belirttiler.

- Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gürses İzmir Çeşme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title