Haberler

Çeşitlilikte Birlik Projesinin Konuğu Afrikalı Ali Oldu

Avrupa Birliği destekli “Çeşitlilikte Birlik” projesi kapsamında ünlü radyocu Afrikalı Ali, Küçükçekmecelilerle buluştu.

Avrupa Birliği destekli "Çeşitlilikte Birlik" projesi kapsamında ünlü radyocu Afrikalı Ali, Küçükçekmecelilerle buluştu.

Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülen, Avrupa Birliği destekli "Çeşitlilikte Birlik" projesi kapsamında Kral FM DJ'i Afrikalı Ali, Küçükçekmecelilerle bir araya geldi.

Halit Uygur İlkokulu'nda gerçekleştirilen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Sosyoloğu Merve Kaya söyleşinin ilk bölümünde katılımcılara sosyal hizmet merkezlerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kaya, sosyal hayatta uyum içinde yaşamanın bir gerekliliği olan ötekileştirme konusunda vatandaşların ne şekilde hareket etmesi gerektiğine dair önemli bilgileri katılımcılarla paylaştı.

"Eğitim her yaşta devam edebilir"

KRAL FM DJ'i Afrikalı Ali ise konuklarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Radyoculuğa nasıl başladığını, mesleğinde kariyer sahibi olabilmek için neler yaptığını ve bunları yaparken eğitim hayatını ne şekilde sürdürdüğünü dinleyenlere aktaran Afrikalı Ali, eğitimin önemine dikkat çekti. Lise eğitimini dışarıdan tamamladığını halen üniversite eğitimini sürdürdüğünü belirten Afrikalı Ali, dinleyicilere çocukların eğitimlerinin mutlaka sürdürülmesi ve tamamlanmasını söyleyerek, her yaşta eğitimin devam ettirilebileceğini kendi yaşamından örnekler vererek anlattı.

"Roman vatandaşlarımıza yardımcı olmalıyız"

Afrikalı Ali ayrıca 'Çeşitlilikte Birlik Projesi'nin Küçükçekmece için önemli olduğunu söyleyerek, "Roman ve Roman gibi yaşayan vatandaşlarımıza çevreye uyum sağlamak ve istihdam konularında yardımcı olmamız gerekir. Ötekileştirmemiz gerekir. Ben de konuya ilgili desteği her daim vermeye hazırım" diyerek, birlik mesajı verdi.

Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurtekin Kahrıman, Afrikalı Ali'ye katılım ve desteğinden ötürü teşekkür ederek Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan bir hediyeyi takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Afrikalı Ali Küçükçekmece Merve Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title