Haberler

Ceset Torbasını Açan Anne Sinir Krizi Geçirdi

Güncelleme:

Bahçeşehir'de meydana gelen kazada yaşamını yitiren Alişah Kavutçu'nun annesi ve ağabeyi olay yerinde ceset torbasını açınca sinir krizi geçirdi.

Bahçeşehir TEM yan yolda diyaliz hastalarını hastaneye götüren minibüs kamyona arkadan çarptı; 3 diyaliz hastası öldü, 4'ü diyaliz hastası 6 kişi de kişi yaralandı.

MİNİBÜS KAMYONUN ALTINA GİRDİ

Kaza, saat 06.00 sıralarında Bahçeşehir TEM yan yol Tahtakale mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Abdullah Şenyiğit idaresindeki servis minibüsü, aynı yönde seyir halindeki Sezai Şimşek yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle minibüs kamyonun altına girdi.

3 DİYALİZ HASTASI HAYATINI KAYBETTİ

Kazada diyaliz hastaları Alişan Kavutçu (16), Fahrettin Yakışır (51) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi öldü. Hasan Yılmaz ve Cemal Oğurur'un da aralarında bulunduğu 4'ü diyaliz hastası 6 kişi de yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin sıkıştıkları minibüsten kurtardığı yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza yapan minibüste bulunanların Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede diyaliz tedavisi görmeye gittiği öğrenildi. Kazazedelerin aynı hastaneye 2 gün de bir diyaliz tedavisine gittiği belirtildi.

ANNE VE OĞLU SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Kazayı öğrenerek olay yerine gelen Alişah Kavutçu'nun annesi ve ağabeyi sinir krizleri geçirdi. Polisin engellemeye çalıştığı anne ve oğlu, güvenlik şeridini aşarak cenazelerin bulunduğu yere geldi. Ceset torbalarını açan anne ve oğlu bir kez daha yıkıldı.

İTFAİYE ÇIKARDI

Servis aracında sıkışarak yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedeni de minibüs içerisinden itfaiye yardımıyla çıkarıldı. Kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından minibüs çekiciye yüklenerek yoldan kaldırıldı. Kazada ölenlerin cenazeleri Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sezai Şimşek Bahçeşehir Tahtakale Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 4 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak?
500

Yorumlar (38)

hüseyin:

kimin ahını aldın

1
66
yanıtYanıtla
bende basın mensubuyum afyondan l.a:

bu görüntüleri çekmeyeceksin kadeşim yazık günah valla annenin feryadı yürekleri dağlıyor baksanıza ayıp değilmi bazı şeylere basın yasağı geleceğine bunlara basın yasağı gelmeli. Allah sabırlar versin

55
0
yanıtYanıtla
vermek istemiyen:

Allah yardım etsin ya çok zor bi durum bende kardeşimi kaybetmiştim Allah anneye de abisine de sabır versin çooooook zor acak yaşayanlar bilir

45
0
yanıtYanıtla
Allahım acılarını hafıflet:

gözyaslarıma hakım olamadım çok zor bırdurum

43
0
yanıtYanıtla
türkiyeMobil-ANDROID:

mekanları cennet olsun,

38
0
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

bende bir anneyim.yüregim parçalandı.Rabbim yar ve yardımcısı olsun kardeşimin.

33
0
yanıtYanıtla
ümtmobilWeb@haberler.com:

Allah sabır versin..

25
1
yanıtYanıtla
Taner D.:

Ne kadar aci var su lanet dünyada.

25
0
yanıtYanıtla
*Arnhem*mobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin ailesine rabbim bol sabir versin

25
0
yanıtYanıtla
MalikMobil-ANDROID:

Allah yardım etsin ailesine

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title