Haberler

Cesaret Çiftine Destek Eli Uzandı (2)

İNCELEME BAŞLATILDIKayseri'nin Bünyan İlçes'inde Bircan Cesaret'in hastaneye ve diğer sağlık kuruluşlarına gidiş-gelişi sırasında karşılaştığı sıkıntının DHA tarafından haber yapılmasının ardından Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçerek, konuyla ilgili inceleme başlattı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kayseri'nin Bünyan İlçes'inde Bircan Cesaret'in hastaneye ve diğer sağlık kuruluşlarına gidiş-gelişi sırasında karşılaştığı sıkıntının DHA tarafından haber yapılmasının ardından Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçerek, konuyla ilgili inceleme başlattı. Kayseri Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bünyan Devlet Hastanesi yetkilileri de konuyla yakından ilgilendi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ile Bünyan Belediyesi yetkilileri de Cesaret çiftiyle görüştü ve her türlü destek için yanlarında olacaklarını bildirdi. Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır da Cesaret çiftini evlerinde ziyaret etti.

Soruşturma sürürken, Cesaret çiftinin oğlu Kadir Cesaret ise DHA muhabirine, "Pazartesi günü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'ne annem Bircan'ı babam Mehmet ile birlikte götürdük. 'Yer yok, biz sizi arayacağız' dediler" dedi. Kadir Cesaret, babasının annesini ambulans çıkmadığı için, el arabasıyla yol kenarına kadar indirdiğini söyledi.

BÜNYAN BELEDİYLE BAŞKANI: AİLE EKSİKLERİNİ KEŞKE BİZE BİLDİRSEYDİ

Başkan Şinasi Gülcüoğlu da konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Hastane başhekimimiz aile ile komşu bu nedenle aileyi yekinen bilen ve takip eden bir arkadaşımız. Hastanede hastamızın yatabilmesi için işlemlerin başlatıldığı kendilerine de ifade edildi. Kaymakamlığımız vakıf eliyle uzun zamandır engelli aylığı yardımında bulunuyor . Belediye olarak bizler de talepleri doğrultusunda farklı zamanlarda iaşe yardımında bulunduk. Kaymakamlığımız evin eksiklerini giderecek, devletimiz şefkat eliyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ailemize kucak açmaya devam edecek. Bugüne kadar karınca kararınca her bir hemşehrimizin yanında olduk elimizi uzattık. Bundan sonrada böyle olmaya devam edecek. Keşke daha önce bizim kapımızı çaldıklarında iaşe dışındaki eksiklerini  de iletselerdi ama, bundan sonra Cesaret çifti Bünyan Belediyesine ve Devletimize emanet. Her türlü ihtiyaçlarında biz yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Bünyan Belediyesi Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title