Haberler

Çerçioğlu'ndan Ak Partiye Taziye Ziyareti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, taziye için AK Parti Aydın İl Başkanlığına ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, taziye için AK Parti Aydın İl Başkanlığına ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'in katılmaması dikkat çekti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin CHP Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP'li Belediye meclis üyeleri Barış Altıntaş ve Evrim Karakoz ile birlikte AK Parti Aydın İl Başkanlığına ziyaret etti. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sert Çerçioğlu ve beraberindekileri kapıda karşıladı.

Özlem Çerçioğlu ve beraberindekiler kendilerini karşılayan AK Partililere 'Geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın' dileklerini iletirken AK Partililer de ziyaretlerinden dolayı CHP'lileri teşekkür ettiler.

Gazetecilerin görüntü almasının ardından basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Bilindiği gibi hafta sonu Adnan Menderes Bulvarı'nda Özel Halk Otobüsü'nün çarpması sonucu hayatını kaybeden AK Parti'nin Aydın'daki kurucularından Güner Gürgen'in vefatı nedeniyle gerçekleştiği öğrenilen ziyaret sonunda taraflar günün anınsa birlikte fotoğraf çektirdiler.

'TAZİYELERİMİZİ İLETTİK'

Ziyaret sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kazayla ilgili AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay'ın yeteri kadar önlem alınmadığı yolundaki eleştirileri hatırlatılması üzerine, ziyarette de aynı konun gündeme geldiğini belirtip taziye dileklerini ilettiklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sadık Atay Özlem Çerçioğlu Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title