Haberler

Cephanelik Davasında, Patlama Yerinde Yeniden Keşif Kararı

Afyonkarahisar'da 5 Eylül 2012 tarihinde 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposundaki patlamayla ilgili olarak 3 subayın yargılanmalarına Eskişehir'de devam edildi.

Afyonkarahisar'da 5 Eylül 2012 tarihinde 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposundaki patlamayla ilgili olarak 3 subayın yargılanmalarına Eskişehir'de devam edildi. Askeri mahkeme, 20 Nisan'da olay yerinde yeniden keşif yapılmasına karar verdi.

Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı Askeri Mahkemesi'nde bugün yapılan davanın 14'üncü duruşmasına, tutuksuz sanıklar Albay Veysel Özbay, Binbaşı Ali Duran ve üsteğmen Tuncay Aydın vareste tutulmaları nedeniyle katılmadı. Duruşmaya şehitlerin yakınları ile avukatlar katıldı.

Askeri Mahkeme heyeti patlamanın meydana geldiği olay yerinde, önümüzdeki 20 Nisan'da yeniden keşif yapılmasına karar verdi. Heyet, keşif yapılırken tutuksuz sanıklar Kıdemli Albay Veysel Özbay, Binbaşı Ali Duran ve Üsteğmen Tuncay Aydın ile yaralı askerler Hasan Boncuk ve Fethi Tuna'nın da olay yerinde hazır bulunmalarını kararlaştırdı. Askeri Mehkeme duruşmayı 25 Mayıs'a erteledi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Özbay Eskişehir Eylül Güncel Haberler

title