Haberler

Cenk Tosun, Futbolcuları Eleştiren Babasına Çıkıştı: Bunu Neden Yaptın

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, babasının takım arkadaşlarını eleştirmesinin ardından telefona sarıldı, "Baba bunu neden yaptın? Şimdi bunu ben nasıl açıklayacağım?" dedi.

Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun'un, "Quaresma ile Talisca oğluma pas atmıyor. Quaresma'nın daha önce çok asisti oldu ama son zamanlarda o da pas vermiyor. Beşiktaş, Talisca'nın umurunda değil. Oğlum Cenk Beşiktaş için canını dişine takmış" şeklindeki açıklamaları takım içinde krize neden oldu.

Herkes genç oyuncuya babasının bu açıklamaları bilinçli bir şekilde yaptığını, bir yerlere mesaj vermek niyetinde olduğunu düşündü. Kulüp içinde huzur bozan açıklamalar golcü Cenk Tosun'u da zor durumda bıraktı.

"KEŞKE ÖNCE BANA SORSAYDIN"

Hemen babasını arayan Cenk Tosun, isyan etti. Kendi adına böyle bir açıklama yapmasının çok yanlış olduğunu belirten Cenk, "Baba bunu neden yaptın. Şimdi herkes sana benim bu tür laflar kullandığımı düşünecek. Benim düşüncemin de böyle olduğunu sanacak. Beni çok zor durumda bıraktığının farkında mısın. Şimdi ben bunu takımdaki arkadaşlarıma, hocama, yönetime nasıl açıklayacağım. Keşke böyle bir şey yapmadan önce benimle konuşsaydın" diye sitem etti. Babası da yaptığı açıklamadan pişman olduğunu belirtip, oğlunun gönlünü almaya çalıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title