Haberler

Cemre-Der' Yarışmasına Oktay Usta Dopingi

Samanyolu Tv ekranlarında yayınlanan Yeşil Elma programının sunucusu Oktay Usta, Cemre Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Cemre-Der) organize ettiği programda Elbistanlı hanımlarla bir araya geldi.

Samanyolu Tv ekranlarında yayınlanan Yeşil Elma programının sunucusu Oktay Usta, Cemre Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Cemre-Der) organize ettiği programda Elbistanlı hanımlarla bir araya geldi.

Başta öğrenciler olmak üzere maddi durumu iyi olmayan insanlara yardım etme amacıyla kurulan Cemre-Der'in Prestij Düğün Salonu'nda gerçekleştirdiği programa bayanların ilgisi yoğun oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Cemre-Der Başkanı Halide Yıldırım, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım etmek amacıyla bu programı düzenlediklerini ifade ederek, Oktay Usta'nın katılımıyla gerçekleşen bu programdan elde edilen gelirin öğrencilere harcanacağını söyledi.

Yıldırım, şunları söyledi:

"Bu tür organizasyonların asıl amacı yardıma muhtaç olan fakir öğrencilere nasıl ulaşabiliriz onu düşünüyoruz. Bu programda da arkadaşlarımız inanın çok yoruldular. Bir insana daha nasıl faydamız olur, bir öğrenciye daha nasıl yardım edebiliriz, yardıma ihtiyaç olanlara nasıl ulaşabiliriz diye gecemizi gündüzümüze katıyor, zaman zaman da böyle organizasyonlarla karşınıza geliyoruz. Bu organizasyonlarda da dışarıdan bazı insanları çağırıyoruz ve Allah razı olsun onlar da bizleri kırmayarak geliyorlar. Bugünde Türkiye'nin usta aşçılarından, sempatileriyle, marifetleriyle Türk hanımlarının gönüllerine taht kuran, Samanyolu Televizyonu'nun Yeşil Elma Programı'nın sunucu Oktay Usta adıyla bildiğimiz Oktay Aymelek aramızda."

Halide Yıldırım'ın konuşmasının ardından Oktay Usta alkışlar arasında salona girdi. Yaklaşık 2,5 saat süren programda Oktay Usta çeşitli yarışmalarla programa katılanları yarıştırırken, Elbistan'ın yöresel yemek ve tatlılarının yer aldığı bir yarışma düzenlendi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Aymelek Elbistan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title