Haberler

Cemil İpekçi, Hadise İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Konuşmak Değil, Defterim de Bile Yok

Güncelleme:

Modacı Cemil İpekçi, katıldığı magazin programında arasının iyi olmadığı Hadise'ye sert çıktı. İpekçi, şarkıcı için "Ukala, onun hakkında konuşmak değil defterim de bile yok." dedi.

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Hadise'yle yıldızı barışmayan İpekçi, şarkıcı için demediğini bırakmadı.

"HADİSE SEN KİMSİN?"

Hadise'nin kürk giydiği haber hakkında konuşan Cem İpekçi, arasının iyi olmadığı Hadise için şunları söyledi: "Adı gibi hadise olmuş üzerine konuşmaya gerek yok. Bunu da başarmış. Onun garip fanları var. Hesaplarına bakıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz ki hepsi fake hesap. Bir keresinde ona 'kadın' dedim diye yer gök fırladı. Halbuki ben 20 yaşından beri herkese kadın derim. Fanları ve ablası 'Nasıl kadın diyebilirsin sen kimsin?' diye. Ben 48 senelik 279 tane ödül almış bir tasarımcıyım. Sen kimsin?

Cemil İpekçi, Arasının İyi Olmadığı Hadise İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Defterim de Bile Yok

"TÜRKİYE'DE BİR KİŞİ ELİNDEN TUTMUŞ DA ŞARKI SÖYLEMİŞ"

Belçika'nın Flaman kısmından gelmiş orada tutmamış burada Allah razı olsun bir kişi elinden tutmuş da şarkı söylemişsin. Karga karga gak demiş çık şu dala bak demiş senin fanın tabiki de olacak. Türkiye'de fanın olması için saçını sarıya boya birazda kalçaların olsun iki tane kıvır 4 tanede bağır 5 kişiye de pislik at yarın fanın olur.

Cemil İpekçi, Arasının İyi Olmadığı Hadise İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Defterim de Bile Yok

"KONUŞMAK DEĞİL DEFTERİM DE BİLE YOK"

Ben dünyada ders veriyorum. Ben olsam 'Cemil İpekçi böyle dedi biraz dikkat edeyim' derim. Ama o büyük bir ukalalıkla çıktı. Onun hakkında konuşmak bile değil defterim yok. İsmini uygun bir Hadise daha yapmış işte. Önemli olan gazetelere böyle çıkmak değil sanatınla çıkmak. Hadise'nin zevkli olması mümkün değil. Çünkü Belçika bir moda merkezi değil. Bu kızda flaman kısmında doğmuş onlarda da çok fazla zevk yoktur. Çok iddialı. Ben güzel kadının kendine güzel dediğini görmedim. nerede gudubet varsa kendini pek güzel bulur. Bu kılıkla da çok güzel Hadise yapmış."

Cemil İpekçi, Arasının İyi Olmadığı Hadise İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Defterim de Bile Yok

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemil İpekçi Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (55)

Sarıyer balıkçısı:

Çok gözel avrat

51
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

valla doğru demiş türkiye de fanın olması için saçını sarıya boyat vs. vs bizim gerzek kızlar ve erkeklerimiz hepsi aptal

36
13
yanıtYanıtla
Adanalı Gapçık 1959:

cemil gibi avrupada başarı ödülleri alan bir modacının yanında hadise cam silinen paçavradan farksız üstübü hadise diyecegim buna bundan sonra Makyajsız haliyle uyumlu

23
19
yanıtYanıtla
suvasluuu 58:

Üstübü güzel lakap inşallah kulagına gider

yanıt5
yanıt1
Ekoloji:

üstübü yine haber olmuş bir şekilde

yanıt4
yanıt0
Cadillac:

BAYAN ÜSTÜBÜ KENDİNİ KAMERALARIN ÖNÜNE ATMIŞ YALAN GÜLÜŞLER TAVIRLAR haller

yanıt6
yanıt0
Beyza yıldız:

Cemil ipekçi bir kıymettir. Cevherdir.

22
17
yanıtYanıtla
Merve yildirim:

Ağzına sağlık cemil ipekçi az bile söylemişsin valla ??????????????

20
18
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ünlüler olmasaydı dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu.

15
21
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

SALİH 34 ismin gibi keşke sende o isme uygun karekterli biri olsaydın ama oluşmamışsın.

yanıt5
yanıt16
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title