Haberler

Cem Karaca'nın Eşi İlkim Karaca O Ses Türkiye'de Jüri Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Türkiye'nin öncü ve üstad müzisyeni Cem Karaca'nın eşi İlkim Hüsran Karaca, O Ses Türkiye'de sahneye çıktı. Cem Karaca'nın bilinmeyen anıları ile duygusal anlar yaşandı.

Türk rock müziği ve anadolu rock kültürünün kurucularından Cem Karaca'nın eşi İlkim Hüsran Karaca, TV 8'in ilgiyle izlenen yarışması O Ses Türkiye'de jüri karşısına çıktı. İlkim Karaca, 2004 yılında vefat eden eşi Cem Karaca'nın bilinmeyen yönlerini paylaşarak jüri üyelerini duygulandırdı.

CEM KARACA ANLATILDI

Acun Ilıcalı'nın da sevip saydığı bir sanatçı olan Cem Karaca'nın eşi İlkim Hanım, hem yeteneğini göstermek hem de efsane sanatçıyı bir kez daha hatırlatmak için sahnedeydi. Şarkısını söyledikten sonra türk müziğinin efsanesi ile ilgili bilinmeyen detayları izleyiciyle paylaştı. Hadise ve Sibel Can'ın Cem Karaca'yla anılarına kulak misafiri olan izleyici, Acun ve Gökhan'ın da üstad sanatçıya hayranlıklarına tanık oldu.

3 JÜRİ ARKASINI DÖNDÜ

Yarışmada şarkı da söyleyen İlkim Hüsran Karaca'ya, jürilerden ilk olarak Murat Boz döndü. Daha sonra Gökhan-Hakan ekibiyle Hadise 'O Ses' butonuna bastı. Sibel Can, sanatçının performansı için arkasını dönmedi.

'VEFALI OLUŞUMLA ÖVÜNÜRÜM' DEDİ VE SEÇTİ

Son olarak bir seçim yapması gereken İlkim Hüsran Karaca'nın seçimi, "Vefalı oluşumla övünüyorum. Benim gibi bir sese ihtiyacı olduğu ve ilk döndüğü için Murat Boz diyorum." diyerek seçimini yaptı.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Cem Karaca Türkiye TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title