Haberler

Cem Davran'dan Kadınlara Mesaj: Bırakın Şu Kariyer de Yaparım Triplerini

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Cem Davran'ın kişisel Twitter hesabından kadınlarla ilgili paylaştığı mesaj büyük yankı uyandırdı.

Cem Davran'ın Twitter hesabında "Çocuğu anne büyütür. Bırakın şu kariyer de yaparım triplerini." yazması sosyal medyada tepki çekti.

İşte Davran'ın o tweet'leri;

İşte o tepkilerden bazıları:

1. Lorin Pipişkesen @Jalanili

böyle bir ülkede böyle kafalara sahip potansiyel katil erkeklere hitap ederken dikkatli ol! canımıza saygın olsun! @cdavran

2. Marjinalo Sefertasis @marjinalizla

Cem Davran canlı yayında sevda demirel hande ataizi kavgası gördü. burada yapılacak sözlü linç etki etmez ona.

3. Lawrence @biyiklibirey

Cem davran yeni projesine kaynak arıyor heralde.

4. Clovera@ozclovera

Çocuk yapmayı beceriyorsan (ki çok zor değil) o çocuğu büyütmeyi, hayatının parçası olmayı da becereceksin! Yok öyle annesi baksın tripleri.

Cem Davran'ın Hürcan ve Ali isimli iki oğlu var

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Davran Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (21)

ESRA:

ben çocuklarım dadıların nenelerinin elinde büyümesin diye kariyerimi bıraktım çalışıp para getirmediğim için kocamın ailesinden çok çektim kocamın maaşının yetmediği zamanlarda oldu maddi sıkıntıda çektim ama vicdanım öyle rahat ki çocuklarımı severek koklayarak büyüttüm şimdi sağlam özgüvene sahip kişilikli karakterli mutlu huzurlu çocuklarım var çok şükür. ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ.

8
5
yanıtYanıtla
İPEK:

KADINLARDA ÇALIŞSIN TABİ AMA COCUĞUN KARAKTERİ 3 YAŞINA KADAR OTURMUŞ OLUYOR. EN AZINDAN O SÜREDE ÇOCUK LA OLSUN

6
0
yanıtYanıtla
NESLİHAN:

KARİYERDE YAPARIM ÇOCUK DA YAPARIM DİYORUZ AMA İKİSİNİDE DE TAM YAPAMIYORUZ SONRA. İŞDE ANALIK DA YARIM YAMALAK GİDİYOR.

5
0
yanıtYanıtla
meryem:

kadinlar hep calisin sakin ola boyle karanlik zihniyetlere bakmayin

3
2
yanıtYanıtla
gulsum:

Merhaba meryem hanim ben gulsum kandiliniz mubarek olsun

yanıt1
yanıt0
yani diyor ki:

kadın çalışmasın, para kazanmasın, evde beklesin, hayatı boyunca kocaya muhtaç kalsın.

3
1
yanıtYanıtla
KSK-İZMİR:

Herkes vicdanlı dürüst çalışkan bir birey olmalı , gerisi kolay. . Allah sağlık versin. .

3
0
yanıtYanıtla
MELTEM:

Ya çocuk ya kariyer .

3
0
yanıtYanıtla
h.evren:

şahsen güzel bi gelirim olursa eşimi çalıştırmam asla çalışmasını istemem hatta çalışan biriylede evlenmem. Ama dediğim gibi hayat zor tek başına geçim zor tek başıma yetemeyeceğimi düşünürsem çalışması gerekir.

2
1
yanıtYanıtla
kerem:

aldatan hep erkekler diyorsunuz da erkeklerde kadınla aldatıyor. yani kadının düşmanı yine kadın

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title