Haberler

Çelik'ten 27 Yıl Sonra Gelen İtiraf: Konserime Gelen Kıza Aşık Oldum

Güncelleme:

1991'de İzel ve Ercan'la şarkı söyleyen Çelik, verdiği konserde bir hayranına aşık olduğunu ve onun için şarkı yazdığını sosyal medyadan itiraf etti.

Yaptığı müzikle bir döneme damga vuran isimlerden Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok şaşırtıcı itirafa imza attı. Çelik, Kanım Kaynadı sana şarkısını konserinde aşık olduğu kadına yazdığını söyledi.

27 YIL SONRA İTİRAF ETTİ

Henüz İzel ve Ercan'la şarkı söylediği yıllarda bir kıza yazdığı şarkıyı 27 yıl sonra açıklayan Çelik, kısa bir süre önce verdiği konserde karşısına çıkan hayranına bu gerçeği açıkladığını da itiraf etti.

İşte Çelik'in o paylaşımı:

"1991 yılında Ankara'da aşık olduğum bir kıza yaptım bu şarkıyı… Ve o kız geçtiğimiz cumartesi akşamı 6:45 konserinde karşıma çıktı. Ankara'dan dönerken İzel ve Ercan'la birlikte beni tren garından uğurlamıştı. Bir tek kez gördüm onu ve sadece o gün içinde yaşananlarla bu şarkıyı yazdım. Ateşteyim albümünde yayınladım bu şarkıyı… Kız ise şarkının ona yazıldığını bu konser sonrasında öğrendi: Tam 27 sene sonra… Anlat anlat bitmez, ne anılar var be!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İzel Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

HEY ALLAHIM TİPE BAK YAA. MİLLET YAŞI İLERLEDİKÇE AKILLANIR BUNLAR İSE MEDYA SOYTARISI OLUYORLAR.

20
6
yanıtYanıtla
babo:

bu kim ya. . . ne is yapar ?

16
8
yanıtYanıtla
KAAN:

O sevimli yüzün asla solmasınHiçbir vakit kalbin yasla dolmasınEy mert asker durma ileri!Vatanında bir tek düşman kalmasın ŞANLI TÜRK ORDUSU RABBİM KORUSUN SENİ

13
1
yanıtYanıtla
filinta:

Gündeme gelmek için her şeyi yapar. Bi ara soyunmuştu, olmadı sakal bıraktı kalpak giydi. 28 şubat darbesinde yaptıklarını unutmadık. Onun için millet seni sildi geçti. Bukalemun gibisin.

10
2
yanıtYanıtla
uğur:

Yine haber değeri olmayan bi safsata. Nekadar gereksiz seylerle ugrasıyor sunuz bugunde seda sayan ve alişan denen çakma ünlü haberlerini es gecmemıssınız. Neden hergun bu ınsanlrın haberını yapıyorsunuz? Ülkede magazın haberi yok işte uğrasmayın illa cıkarmak ıcın.

5
2
yanıtYanıtla
erkan:

tıpe bakya o yılın ardın dan geldıgın nokta bumu ınsan kendı ıcın hıcmı bısey yapmaz

2
1
yanıtYanıtla
TESLA:

YAF hayranlar size platonik sizde hayranlarınızamı platoniksiniz :))

2
0
yanıtYanıtla
Rambo:

O kiz şimdi, nine olmuş canım

1
0
yanıtYanıtla
intörn:

o çelik in kapak fotosu ne öyle, habere bakmadan ışidli zannettim :))

0
0
yanıtYanıtla
Cengaver:

Gittrasol Leyla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title