Haberler

Celada: Silva ve Villa, Türkiye Maçlarında Oynayabilir

2010 Dünya Kupası Elemelerinde Türkiye'nin Rakibi İspanya'da Sakatlığı Bulunan David Villa, Silva, Xavi ve Pique'nin Cumartesi Günü Sahaya Çıkabileceği Bildirildi.

2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'nin rakibi İspanya'da sakatlığı bulunan David Villa, Silva, Xavi ve Pique'nin cumartesi günü sahaya çıkabileceği bildirildi.

İspanya Milli Futbol Takımı doktoru Oscar Celada basına yaptığı açıklamada, sakat olmaları nedeniyle Valencia'nın son lig maçında oynamayan Villa ve Silva'nın şu anda iyi durumda olduklarını ve gerek cumartesi günü gerekse 1 nisanda İstanbul'daki maçta forma giyebileceklerini söyledi.

Celada, sakat olan diğer futbolculardan Xavi Hernandez'in de fizik tedavi uzmanlarıyla birlikte çalıştığını ve Türkiye ile oynayacakları ilk maça yetiştirilebileceğini açıkladı. İspanyol doktor, grip olan Pique'nin ise ateşinin düştüğünü ve Türkiye maçına hazır olacağını kaydetti.

İspanya Milli Takımı'nın bugün yaptığı ilk antremana, cimnastik salonunda kas güçlendirici çalışma yapan Sergio Ramos ile fizik tedavi görev Xavi dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title